Coming soon! Starkey Livio Edge AI

Livio AI is een van de 100 beste uitvindingen van 2019, volgens TIME Magazine. Het is het eerste hoortoestel met kunstmatige intelligentie en ingebouwde sensoren en richt zich volledig op de bewezen samenhang van gehoor- en algehele gezondheid. De nieuwe generatie Livio Edge AI is ontwikkeld op basis van deze bekroonde technologie.

Als audicien weet u dat het eenvoudig niet mogelijk is om een ​​hoortoesteldrager écht voor elke luistersituatie voor te bereiden. Livio Edge AI verandert dat, want het is nu niet meer nodig om meerdere programma’s in te stellen en te gebruiken. Met slechts een onopvallend, dubbel tikje op het oor, voert de Edge Modus direct een Kunstmatig Intelligente analyse van de hooromgeving uit, maakt in een fractie van een seconde – en met inzet van álle features van de toestellen – slimme aanpassingen en zorgt voor optimaal spraakverstaan en comfortabel horen specifiek in dié situatie. Twee tikjes op het oor is voldoende om weer terug te gaan naar het vorige programma.

Vergelijk het met de automaat van uw auto: normale acceleratie en de eco-mode volstaan in de meeste gevallen, maar soms is het nodig direct over meer vermogen te beschikken en gebruikt u de power boost van uw kick-down. Edge Modus is altijd direct beschikbaar is, zelfs zonder dat de smartphone is verbonden is met de toestellen. En het werkt ook in alle situaties. In een rustige omgeving zorgt het voor nog meer comfort, in de auto voor het wegfilteren van verkeersgeluid of in een restaurant voor een extra verbetering van het verstaan in spraak en het verlagen van dat specifieke omgevingsgeluid.

Livio Edge AI combineert het beste van beide werelden: een toonaangevend geluidsplatform voor dagelijkse situaties plus de volgende generatie geluidsverwerking voor unieke luisteromgevingen. Geavanceerde, on-demand prestaties dus, alleen mogelijk met Starkey Livio Edge AI hoortoestellen.

Hearing Reality Pro

Vorig jaar introduceerde Starkey ‘Hearing Reality’, voor een superieure geluidsverwerking. Hearing Reality Pro positioneert dit toonaangevende platform nog hoger. Het maakt gebruik van nieuwe mogelijkheden van de meest geavanceerde AI engines beschikbaar in moderne hoortoestellen en biedt geavanceerde luisterervaringen. Gebruikers kunnen nu genieten van het verfijnde geluidsbeheer van Hearing Reality, plus de verbeteringen die beschikbaar zijn voor Edge AI.

Thrive App

Betrouwbaarder, gestroomlijnder en gebruiksvriendelijker: de nieuwe Thrive App is nu beschikbaar in Google Play Store of in de Apple App Store. Staat de App al op de smartphone van de gebruiker? Dan wordt deze automatisch geüpdatet. De uitgebreide Starkey Thrive App is te gebruiken met alle typen en techlevels Livio toestellen. Met deze App kan de gebruiker ondermeer het volume en programma’s van de toestellen regelen, accessoires – zoals een TV zender of Remote Microphone – starten of stoppen of het geluidsniveau van accessoires instellen.

ThriveCare is een unieke nieuwe feature van Livio Edge AI. Zorgverleners hoeven zich minder ongerust te maken door het eenvoudig automatisch, dagelijks ontvangen van belangrijke informatie. Gebruikers kunnen nu nuttige Thrive App data – zoals fysieke activiteit, hoortoestelgebruik of sociale betrokkenheid – delen met geselecteerde familieleden, vrienden, mantelzorgers of zelfs professionele zorgverleners. Het positioneert het hoortoestel tot het middelpunt van zorgverlening en bewaking van de fysieke en mentale conditie van de gebruiker, nu ook inzichtelijk voor vertrouwde personen.

De Balans App vult de valdetectie- en alarmeringsmogelijkheden van Livio AI aan door de gebruiker speciale thuisoefeningen te bieden die zijn ontworpen om de balans, stabiliteit, kracht en loop te verbeteren. De App volgt op de voet de bewegingen van de gebruiker die worden gedetecteerd door sensoren in de hoortoestellen en geeft feedback voor constante verbetering. Op deze manier kan mogelijk een val worden voorkomen.

Voice Command maakt Livio Edge AI bijzonder gemakkelijk in het gebruik. Nuttige informatie is beschikbaar, eenvoudig bediend met de vingertoppen van de drager. Met discreet gesproken commando’s geeft het hoortoestel antwoord op vragen, wordt het toestel volledig bediend en kunnen vooraf ingestelde herinneringen worden gedeeld.

Dit is nog niet alles…

Want er is nog veel meer nieuws te vertellen over deze laatste generatie hoortoestellen, waaronder de introductie van Livio Edge ITE/ITC, het eerste multifunctionele In-Het-Oor hoortoestel. Met functies als valdetectie en alarmering, live vertalen, ingebouwde virtuele assistent en de allerbeste geluidskwaliteit. En oplaadbaar! Daarover binnenkort meer informatie.

Starkey Livio Edge AI is in Nederland en België leverbaar vanaf mei 2020.

Meer informatie

www.kindhoren.com