De nieuwe Coselgi Effect™-serie van Widex

In deze roerige tijden wilt Widex graag de nieuwe Coselgi Effect™-serie bij u onder de aandacht brengen. Een ruime serie modellen met een uitstekende geluidskwaliteit en een effectieve eerste aanpassing, die aangeboden wordt tegen een zéér gunstige prijs. Dat alles biedt Coselgi Effect!

De indeling van Coselgi Effect in de ZN-Hoortoestellendatabase is als volgt:

Coselgi Effect 2 in categorie 2

Coselgi Effect 4 in categorie 3

Coselgi Effect 5 in categorie 4

Coselgi Effect 6 in categorie 5

Modellen en mogelijkheden

U kunt kiezen uit een CIC, een IHO, RIC’s en AHO’s. De Fusion2 en de BTE13D zijn bovendien Made for iPhone, zodat ook direct streamen tot de mogelijkheden behoort. Deze twee typen kunnen worden bediend met behulp van de Coselgi Effect-app (voor iOS en Android). Voor de overige modellen kan de inmiddels bekende ToneLink-app worden gebruikt. Ook kunnen alle toestellen worden gecombineerd met de DEX-accessoires.

Aanpassoftware

Coselgi Effect past u aan met C-tune II versie 3.4 of hoger, die u kunt downloaden via de (auto) updater van dit programma. Het betreffende type hoortoestel wordt zichtbaar zodra u het uitleest.

Widex Remote Care™

Voor eventuele fijnregeling hoeft uw klant zelfs niet naar u toe te komen; met de onlangs geïntroduceerde Widex Remote Care™ kan dat nu ook op (veilige) afstand.

Coselgi Effect 1, 3 en 7

Als bijlage is o.a. de introductiebrochure toegevoegd: Coselgi Effect Introductiebrochure. Coselgi Effect 1, 3 en 7 staan daarin vermeld, maar deze series zijn niet leverbaar in Nederland. Effect 1 en 3 om prijstechnische redenen en Coselgi 7, het topproduct binnen deze serie, bezit dermate goede eigenschappen dat Widex die niet vindt passen in de huidige database en haar vergoedingen.

Prijs, prestatie, betrouwbaarheid, al deze eigenschappen komen samen in Coselgi Effect.

Coselgi Effect is dé zorgeloze keuze in de ZN-Hoortoestellendatabase!

Wilt u direct beginnen met Coselgi Effect?

Alle series en modellen zijn uit voorraad leverbaar.