Doet u al mee met het gratis Starkey Experience Program?

Het vorig jaar geïntroduceerde Starkey Experience Program is zeer goed ontvangen. Vele deelnemende audiciens werken inmiddels met de Livio demo-modellen waarvan u eenvoudig zelf het techlevel in uw winkel kunt bepalen. De toestellen worden zonder kosten beschikbaar gesteld.

Starkey biedt dit speciale ervaringsprogramma aan voor haar klanten. Het Starkey Experience Program geeft u, als erkende audicien, de nodige technologische handvatten om uw klanten (op economische wijze) te laten ervaren hoe de hoortoestellen van vandaag en morgen werken én wat de verschillen zijn in hoorcomfort tussen de verzekerde en private markt.

En die verschillen zijn meer evident dan bij welke ander hoortoestel dan ook. Want vanaf de 2400 serie spreken we over Livio® AI hoortoestellen. Deze combineren de ongeëvenaarde geluidskwaliteit van de Livio serie met een additioneel breed scala unieke technische functies, aangevuld met kunstmatige intelligentie.

Hoe werkt het?

Na een korte introductie programmeert u de gratis demomodellen eenvoudig zelf alsDatabase Livio 1200 en 1600of alsPrivate Markt 2000 en 2400. Hierdoor is het mogelijk om snel Livio hoortoestellen van een hoger tech-niveau tijdelijk terug te zetten naar een lager niveau. Uw klant ervaart op deze manier zelf wat de extra bandbreedte voor de weergave van muziek, geavanceerdere ruisfiltering en overige features van Livio AI toevoegen aan de totaalervaring. Dé ideale manier voor hem of haar om een investering in een Private Markt-model te overwegen. En voor u een valide en duurzame tool voor het onderbouwen van belangrijke verkoopargumenten.

First VisitFirst Fit

Het Experience Program biedt u de bijzondere mogelijkheid om de intake en aanpassing bij uw klant te combineren tot één afspraak. Efficient met behoud van kwaliteit. Bij First visit – First Fit verlaat de klant uw winkel bij de eerste afspraak inclusief volledig aangepaste hoortoestellen meteen achter het oor. Over efficiency gesproken!

Neem nu contact op!

Natuurlijk wilt u de demotoestellen eens uit proberen om uw klant te laten ervaren hoe de nieuwste technologie werkt! Of u wilt Starkey-reseller worden en profiteren van deze nieuwste generatie hoortoestellen. Bel vandaag nog KIND HOREN in Apeldoorn, Starkey-distributeur voor de Benelux!

Hoe het Starkey Livio Experience Program precies werkt en wat het voor uw winkel kan betekenen kunt u hier in detail nalezen.

Accountmanagers Starkey Nederland
Suzanne Bus | [email protected] – 06-183 542 27
Jeroen Douw |[email protected] – 06-220 620 70

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11   [email protected]

www.kindhoren.com

www.starkey.nl