Introductie Philips hoortoestellen om de levens van mensen met gehoorverlies te verbeteren

Het Deense hoorzorgconcern Demant, kondigt met veel genoegen aan dat zij nu Philips hooroplossingen introduceert op de Nederlandse markt.

Door de combinatie van Demants toonaangevende hoortoesteltechnologie met de wereldwijde aanwezigheid van het merk Philips in de gezondheidszorg, zal de samenwerking de hoorzorgervaring verrijken met innovatieve hooroplossingen.

Verbinding met anderen is erg belangrijk in het leven. Het nieuwe, complete assortiment hoogwaardige Philips HearLink hoortoestellen, accessoires en toepassingen is ontworpen om mensen met gehoorverlies te helpen bij het verbinden met mensen om wie zij geven en om beter te kunnen luisteren. Met een beter luistervermogen kunnen Philips HearLink gebruikers contact maken met de mensen om hen heen en meer begrijpen, wat hen helpt om vol vertrouwen actief te blijven en worden ondersteund bij sociale interacties. Ook helpt de technologie, die de hoortoestellen koppelt aan slimme apparaten zoals telefoons, de gebruikers rechtstreeks naar hun favoriete muziek en films te luisteren en gemakkelijker te communiceren met vrienden en familie.

“De nieuwe Philips HearLink hoortoestellen bieden mensen met gehoorverlies een verrijkende, verbonden hoorervaring, waarbij een gezondere levensstijl en actief ouder worden wordt ondersteund.”, aldus Søren Skjærbæk, Vice President van partnerbedrijf Demant. “In de toekomst verbinden Philips HearLink hoortoestellen, gebruikers met speciale hoortoepassingen zodat ze de controle over hun gehoorgezondheid kunnen nemen, net zoals ze dat ook zouden doen met hun conditie. Met deze nieuwe en veelbelovende Philips hoortoestellen brengt Demant verbonden hoorzorg naar een hoger niveau.”

Verbinden met mensen – via SoundMap.

Dankzij baanbrekende technologie werken Philips HearLink hoortoestellen sneller dan de snelheid van spraak. De SoundMap technologie past de versterking efficiënt aan het geluidsniveau aan en omvat een twee-microfoon technologie om lawaai te detecteren en te dempen. Hierdoor helpt Philips HearLink hoortoestelgebruikers om spraak helderder te horen, zelfs in rumoerige sociale omgevingen. Ze bieden ook extra ondersteuning voor wanneer het echt rumoerig is, zodat gebruikers beter kunnen genieten van gesprekken met mensen om hen heen, een uitdaging waarmee de meeste gebruikers van hoortoestellen vertrouwd zijn. Dit betekent dat Philips HearLink gebruikers worden ondersteund in hun sociale interacties, zodat ze meer volwaardig kunnen deelnemen aan het leven.

Verbinden met de wereld – via SoundTie.

Philips HearLink hoortoestellen verbinden gebruikers ook met de moderne wereld. Met behulp van een dual-core 2,4 GHz Bluetooth Low Energy-technologie kunnen mensen met gehoorverlies beter genieten van activiteiten zoals televisiekijken en naar muziek luisteren. Bovendien helpen slimme interacties met op internet aangesloten apparaten Philips HearLink gebruikers om contact te houden en beter te communiceren met vrienden en familie die ze niet dagelijks zien.
Philips HearLink is beschikbaar op vijf prijsniveaus in uiteenlopende stijlvolle achter-het-oor uitvoeringen en discrete, moderne in-het-oor uitvoeringen.

Voor meer informatie over Philips HearLink bezoek www.hearingsolutions.philips.nl.