Kleur, scan & win!

Het is zover. De langverwachte zomer komt er aan en het begint ein-de-lijk weer zonnig te worden.

Wat hebben we daar lang op gewacht! Ook heel schoolgaand Nederland heeft hier op gewacht, ze staan de popelen om de zomervakantie te vieren. Maar bent u er al klaar voor? Opa en oma met de kleinkinderen op bezoek, pa en ma met de kids of wellicht de hele familie in de winkel?

Heel gezellig, maar vaak ook een uitdaging voor de kleintjes. En dat nemen we ze niet kwalijk. Want wat moet je doen met zoveel energie in een audicienswinkel?

Zet ze aan het werk en daag ze uit 😉

Starkey heeft de oplossing: een heuse zomer kleurwedstrijd. Daag ze uit om deze zomer zoveel mogelijk kleur te geven. Laat de opa, oma of een van de ouders een foto nemen en zorg dat ze deze insturen via www.starkeywedstrijd.com.

Deze QR code scannen met de camera van een smartphone kan natuurlijk ook. Begin augustus kijkt Starkey’s deskundige jury naar alle inzendingen om er vervolgens één per deelnemende winkel uit te kiezen die uitblinkt in creativiteit.

Deze inzender ontvangt via uw winkel de felbegeerde JBL hoofdtelefoon t.w.v. € 49,95. De actie loopt van 1 juni tot en met 31 juli 2022.

In no-time aan de slag!

Om het helemaal makkelijk te maken hebben ze de kleurplaten* en alvast een setje potloden bijgesloten bij hun mailing die u al per post heeft ontvangen. Plaats dit op een tafel en ze gaan in no-time aan de slag.

Starkey kijkt nu al uit naar alle mooie creaties en wensen u alvast een succesvolle en gekleurde zomer toe!

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | [email protected] – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | [email protected] | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | [email protected] | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | [email protected] – 06-430 589 22

[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl