Makker Hoortoestellen terug in Amsterdam Oud-Zuid

Familiebedrijf Makker Hoortoestellen keert terug naar Amsterdam Oud-Zuid waar Makker eerder jarenlang een vaste steunpilaar vormde voor mensen met een verminderd gehoor. Niet alleen de vestiging wordt weer een pijler voor ‘oprechte’ hoorzorg in Amsterdam: audicien Lonneke Bovenschen keert terug als vast gezicht. De Makkers kochten al eerder drie van hun eigen winkels terug van het Zwitserse Sonova en opende in september 2019 hun vierde vestiging. Nu maken zij bekend ook in Amsterdam weer een winkel te openen.

“De persoonlijke service die je als familiebedrijf kan bieden, gaat boven alles. We zijn blij dat we onze passie voor hoorzorg ook weer oprecht kunnen delen met onze Amsterdamse klanten’’ aldus de familie Makker. Met 40 jaar ervaring in de audicienswereld en de dagelijkse aanwezigheid van de Makkers in de vijf winkels, krijgen klanten weer wat ze gewend waren van Makker Hoortoestellen. De winkel aan de Maasstraat 98 opent op 1 februari.

Makker Hoortoestellen opende in 1996 de eerste winkel in Utrecht en is in 16 jaar tijd gegroeid naar 21 audicienswinkels. In 2013 verkocht het familiebedrijf de winkels aan het beursgenoteerde Sonova. Na 5 jaar heropenden vader Michel Makker en zijn drie zoons: Guido, Just en Gijs Makker, opnieuw de deuren van Makker Hoortoestellen. “Onze liefde voor oprechte hoorzorg bleef leidend en dwong ons om ‘terug’ te gaan naar waar we oorspronkelijk voor stonden en staan”, aldus de Makkers.

Het audiciens familiebedrijf onderscheidt zich door 40 jaar vakkennis te combineren met innovatieve hooroplossingen, zoals compleet onzichtbare hoortoestellen en oplaadbare gehoorapparaten. Vergoeding voor een hoortoestel via Makker is mogelijk bij álle zorgverzekeraars en klanten hebben vrije keus van merk. Bovendien onderscheidt Makker zich van audiciensketens door hun verregaande service, eerlijk advies én veilige hoorzorg.

“We zagen nu naast de behoefte aan eerlijk advies en persoonlijke service – voor ons niet meer dan vanzelfsprekend – ook vraag naar veilige hoorzorg. Bij Makker omarmen we innovatie en met de opkomst van COVID-19 hebben we dan ook snel kunnen schakelen”, aldus Guido Makker. “Zo bieden we veilige hoorzorg dankzij strenge maatregelen in de winkels en door óók hoorzorg te leveren op afstand via videobellen: van een hoogwaardige hoortest tot het volledig instellen van hoortoestellen.”

Meer informatie

www.makker.nl