Met Marvel 2.0 maakt Phonak RogerDirect ™ beschikbaar in alle Marvel-hoortoestellen.

Phonak, ’s werelds toonaangevende leverancier van hoortoestellen, introduceert Marvel 2.0, de volgende generatie Marvel-technologie die is ontwikkeld om dragers van hoortoestellen nog betere hoorprestaties, meer connectiviteit en meer keuze te bieden.

Met Marvel 2.0 stelt Phonak RogerDirect™ beschikbaar voor alle Marvel-hoortoestellen, terwijl de Marvel-technologie wordt uitgebreid in het Marvel portfolio. De nieuwe portfolio omvat de Phonak Audéo™ M-RT, ’s werelds enige alles-in-één hoortoestel dat directe connectiviteit combineert met iOS en Android, luisterspoel en oplaadbaarheid. De Audéo M-RT bouwt voort op Marvel’s toonaangevende functies, waaronder helder, rijk geluid, universele Bluetooth®-connectiviteit, lithium-ion oplaadbaarheid, binaurale directe streaming en geïntegreerde luisterspoel, terwijl RogerDirect wordt toegevoegd voor ongeëvenaard spraakverstaan in veel lawaai en over afstand.

Meer hoorprestaties

Sinds 2013 fungeert Roger®-technologie als de standaard voor het verstaan in lawaai over afstand door de stem van een spreker draadloos rechtstreeks naar de luisteraar te verzenden.

Tot nu toe moesten hoortoesteldragers een extra ontvanger en / of audioschoen op hun hoortoestellen aansluiten of een tussenliggende streamer gebruiken om het signaal van de Roger microfoon te ontvangen. Bij Marvel hoortoestellen met de Roger Direct functionaliteit zijn deze accessoires niet meer nodig om het Roger signaal te ontvangen, wat ervoor zorgt dat het apparaat tot 42% kleiner is.

Alle huidige Audéo Marvel-dragers hebben toegang tot de RogerDirect-functie via een firmware-upgrade die gratis verkrijgbaar is via hun audicien.

De toevoeging van RogerDirect draagt bij aan de reputatie van Marvel voor het leveren van één van de meest toonaangevende hoorprestaties in de branche. Volgens een recent onderzoek:

  • 95% van de audiciens zou Marvel-hoortoestellen aanbevelen aan hun collega’s
  • 92% verklaart dat het grootste voordeel van Marvel de combinatie is van universele connectiviteit en oplaadbaarheid zonder in te leveren op geluidskwaliteit
  • 90% van de audiciens zegt dat Marvel-hoortoestellen vanaf de eerste aanpassing een uitzonderlijke geluidskwaliteit bieden

“Toen Phonak in november 2018 voor het eerst de Marvel-technologie lanceerde, hadden dragers van hoortoestellen over de hele wereld eindelijk toegang tot de ultieme alles-in-één hooroplossing die universele Bluetooth-connectiviteit combineert, oplaadbaarheid met lithium-ion en tegelijkertijd helder en rijk geluid levert. We noemden het: “love at first sound”, zegt Martin Grieder, Global Vice President of Marketing voor Sonova. “Met de toevoeging van RogerDirect bouwt de Marvel-portefeuille voort op dat succes door alle Marvel-hoortoestellen in staat te stellen twee van de meest uitdagende problemen aan te pakken waar hoortoesteldragers nog steeds mee te maken hebben: horen in lawaai en over afstand.”

Meer connectiviteit

Naast RogerDirect kunnen Marvel-hoortoestellen nu twee Bluetooth-audioapparaten tegelijkertijd koppelen. Dit is vooral handig voor gebruikers die twee mobiele telefoons hebben, of voor mensen die regelmatig streamen vanaf zowel een smartphone als een ander Bluetooth-apparaat, inclusief desktops, laptops, tablets en meer. Aanvullend kan met de optionele tv-aansluiting ook high-definition audio van de tv rechtstreeks naar beide hoortoestellen gestreamed worden, met gebruik van de TV-connector accesoire.

Meer keuze

De Phonak Marvel-technologie is uitgebreid om meer keuze te bieden aan zowel onafhankelijke audiciens als consumenten. Naast de Audéo Marvel-familie omvat de Marvel-portefeuille nu:

– Phonak Bolero™ Marvel: de Bolero M is ’s werelds eerste AHO-hoortoestel dat alle audio rechtstreeks streamt van iOS®- en Android ™ -apparaten. Het beschikt ook over een ingebouwde oplaadbare lithium-ion accu die is ontworpen om minimaal zes jaar mee te gaan, waardoor dragers een volledige dag kunnen horen inclusief streaming op een enkele lading. Met AutoSense OS ™ 3.0 maakt Bolero Marvel het horen moeiteloos door de omgeving te scannen en automatisch de nodige aanpassingen in realtime aan te brengen.

Phonak Sky™ Marvel: de Sky M-productfamilie introduceert een unieke combinatie van vertrouwde Phonak-technologie om kinderen alleen het beste te bieden voor spraak- en taalontwikkeling, spraakverstaanbaarheid en gebruiksgemak. De Sky M-serie is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en maten en is ontworpen om kinderen met een licht, matig, ernstig en ernstig gehoorverlies te helpen. Sky M biedt het eerste op maat gemaakte besturingssysteem ontworpen voor kinderen, 24 procent beter spraakverstaan ​​in lawaai, maximale toegang tot alle spraakgeluiden en een krachtige oplaadbare batterij die de hele dag meegaat.

Eén geweldige app

Door de consument centraal te stellen, lanceren we ook een compleet nieuwe myPhonak-app die is ontworpen om dragers een verbeterde en gepersonaliseerde luisterervaring te bieden. Naast de bestaande Remote Support en Hoordagboek-functionaliteit, biedt de verbeterde myPhonak-app nu meer geavanceerde aanpassingsopties, waaronder ruisonderdrukking, spraakfocus en meer. Voor gebruiksgemak zijn de afstandsbediening van Phonak Marvel en de aanpassing op afstand nu volledig geïntegreerd in de myPhonak-app.

Alle Marvel-technologie is gebaseerd op het AutoSense OS 3.0-platform van Phonak dat is ontwikkeld met kunstmatige intelligentie om automatisch te leren, detecteren en aan te passen voor de beste luisterervaring in elke luisteromgeving. Van AutoSense OS is bewezen dat het superieure prestaties levert in complexe luistersituaties, de luisterinspanning vermindert in complexe luistersituaties met meerdere sprekers en een rijke geluidservaring biedt bij het streamen van audio-inhoud naar beide oren vanaf elk Bluetooth-apparaat.2

De Bolero Marvel en Sky Marvel worden vanaf september in Nederland geleverd, de Audéo Marvel RT zal in oktober volgen. Aanvullende informatie, visuals en video’s over Phonak Marvel-technologie zijn beschikbaar op www.phonak.com, www.phonakpro.com/marvel en op YouTube hier.

1.Phonak-marktonderzoek # 1241 “Marvel Post Launch Research B2B”, onderzoek uitgevoerd in Canada, Duitsland, VS, januari 2019 (215 deelnemers). Neem contact op met [email protected]

  1. 2. AutoSense OS – Superieure spraakverstaanbaarheid en minder luisterinspanning in complexe luistersituaties, Phonak Field Study News in voorbereiding. Verwacht juli 2019

Bluetooth®-woordmerk is een gedeponeerd handelsmerk van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dit merk door Sonova AG gebeurt onder licentie.

IOS is een handelsmerk van Cisco Technology, Inc.

Android is een handelsmerk van Google LLC.

Meer informatie

www.phonak.com