Met Unitron Blu is het echt genieten op vakantie

Draag ik thuis mijn hoortoestellen, of toch maar niet? En op vakantie? Een veel voorkomende vraag die menig hoortoesteldrager zichzelf stelt. Net thuisgekomen van het werk, schoenen uit, hoortoestellen uit. De hooruitdagingen die ‘buiten’ wachten, zijn er thuis niet. Toch zijn het niet zelden juist de huisgenoten die er het meest mee geconfronteerd worden dat men slechter gaat horen, er het meeste last van hebben. De Unitron Blu maakt het wel heel aantrekkelijk om ze overal gewoon in te houden, ook op vakantie. Bovendien staat het instapmodel, de Blu 1, nu in de database van de zorgverzekeraar.

Wilt u tijdens de reis naar de vakantiebestemming luisteren naar een luisterboek? Zit u bij het zwembad en wilt u lekker even luisteren naar Spotify zonder anderen tot last te zijn met een hoger volumestandje? Zit u ‘s avonds in het appartement bij te komen van de maaltijd en wilt u graag even een podcast horen? Of op bed een meditatie doen vanuit een app of gewoon bellen met de kinderen of kleinkinderen of via beeldbellen in Whatsapp? ’s Avonds een serie volgen op Netflix? De aanwijzingen die Google Maps geeft op weg naar een vulkaan op het eiland? Dit alles is mogelijk als de Blu toestellen worden gedragen en ze gekoppeld zijn met de mobiele telefoon, de tablet, of de laptop.

Er is met Blu hoortoestellen een extra reden om ze mee te nemen op vakantie. U beschikt namelijk over MFA (Made-For-All) connectiviteit. Unitron blijft dit toch maar herhalen, omdat het zo bijzonder is. Zowel iPhone als Android telefoons zijn direct te verbinden met de hoortoestellen. En u kunt wel tot 8 Bluetooth apparaten koppelen en tegelijkertijd 2 verbonden hebben. U blijft zo verbonden met de wereld om u heen. Akoestisch, door de microfoons van de hoortoestellen die doorlopend de omgeving classificeren, waarbij de toestellen de juiste instellingen kiezen die passen bij de omgeving op dat moment. En door streaming, waarbij ook het streamsignaal wordt geclassificeerd als spraak of muziek en zo ook een goede keuze wordt gemaakt van instellingen, terwijl de omgeving nog steeds is te horen, of niet.

Een spontaan kort gesprek ‘ligt altijd op de loer’. Soms is het er niet, maar dan onverwachts weer wel. Van een partner, één van de kinderen, van een ober die achter de klant staande zichzelf in het Engels duidelijk probeert te maken, of van een gids die op afstand vertelt wie er vroeger leefde in het kasteel.

Genoeg redenen om hoortoestellen gewoon de hele dag te dragen. Zorg dat hoortoestellen prettig op en in de oren zitten (lengte slimtube/receiver en grootte/soort dome) en dat ze niet zomaar uit de oren kunnen vallen (retention of maatschaaltje). Daar komt bij dat de hoortoestellen tegenwoordig goed beschermd zijn tegen stof en vocht, getuige de IP68 normering. En een tip: zorg voor een goede verzekering, voor het geval er toch iets mee gebeurt.

Waarom wél de hoortoestellen mee op vakantie? Daar zijn genoeg redenen voor!

www.unitron.com