NIEUW: de water- en zweetbestendige Audéo Life van Phonak

Audeo Life biedt een verbeterde waterbestendigheid en is uniek door de tevens goede bescherming tegen zout water, met name transpiratie is hier een berucht voorbeeld van. Ideaal dus voor cliënten waarbij de toestellen regelmatig defect raken door transpiratie of voor cliënten die actief zijn in de watersport, inclusief de zee. Dit toestel is ontworpen om mensen onder te dompelen in hun ervaringen met een hoortoestel dat waterbestendig+** is en getest is tot boven IP68 rating voor niet alleen zoet water, maar ook zout- of zwembadwater en zweet.

Vertrouwde Paradise techniek

Net als alle andere Paradise modellen geeft de universele connectiviteit dragers de vrijheid om echt handsfree te bellen. Gesprekken kunnen rechtstreeks worden gestreamd vanaf iOS®, Android™ of andere Bluetooth-smartphones, maar ook vanaf computers via populaire videoconferentie- platforms.

NIEUW: Inductief laden

De Audéo Life wordt geleverd met een draagbare accugevoede inductielader, de Phonak Charger Case Go™, zodat de gebruiker de hoortoestellen gemakkelijk thuis of onderweg kan opladen.

Phonak Audéo Life

** tot 50 cm diepte