Nieuwe Unitron Blu 1 oplaadbaar nu in categorie 3!

De Unitron Blu 1 is nu beschikbaar in categorie 3. Unitron introduceerden eerder al het nieuwste platform Blu met technologieniveaus 9, 7, 5 en 3 in de vrije markt, nu is het de beurt aan Blu 1. En ze gaan er meteen mee de database in. De Moxi B1-R, Moxi B1-RT en Stride B1-PR zitten sinds 1 juli 2022 in categorie 3 van de hoortoestellendatabase.

Ja inderdaad, het betreft hier dus alleen oplaadbare toestellen, want die hadden ze hier nog niet. Met toestellen van het Discover Next (DX) platform had u al behoorlijk wat keuze voor uw klanten, maar met de nieuwe Blu 1 is uw aanbod compleet.

De Blu 1 toestellen hebben 12 instelbare frequentiebanden. Een pré van de Blu 1 toestellen is de Made For All (MFA) connectiviteit, waaronder streaming vanaf de TV Connector en PartnerMic, RogerDirect en Bluetooth streaming van audio en telefoongesprekken. Tot wel 8 Bluetooth apparaten kunnen gekoppeld worden, waarvan er twee tegelijkertijd verbonden kunnen zijn. En ze zijn dus oplaadbaar! U kunt hiervoor gebruikmaken van de bekende Moxi R of Stride oplader, die ook te gebruiken zijn voor de andere Blu én DX toestellen.

Verder beschikt de Blu 1 over AntiShock 2, een krachtige Feedback Manager en Wind Control. Ook vindt u in de aanpassoftware TrueFit 5.2 Speech Enhancement en Noise Reduction, zij het dat deze beperkt instelbaar zijn en dus minder invloed hebben op de signaal/ruisverhouding dan in de hogere technologieniveaus van Blu én DX.

Dat is wel heel veel waar voor uw geld toch!? Bekijk hier de uitgebreide Blu 1 brochure en hier Unitrons actuele aanbod in de database. Vraag Frederique of Mark om een demonstratie.

Veel plezier met de aanpassing van deze Blu 1 toestellen! Weet u het even niet meer, bel Unitron dan gewoon op: 088 – 600 88 10, of mail naar [email protected]