Ontdek de nieuwe Starkey Thrive app!

Met de laatste update van Starkey’s veelgebruikte Thrive App wordt maximale compatibiliteit gegarandeerd met iOS én Android smartphones.

Hiernaast brengt de laatste versie (3.2) tal van handige tweaks en nieuwe features. De Starkey Thrive App biedt nu bijvoorbeeld de mogelijkheid om een complete reeks van Android toestellen te verbinden. Waar het voorheen alleen mogelijk was om met bepaalde toestellen gebruik te maken van Starkey’s zogenaamde BETA app, ondersteunt de vernieuwde Thrive app nu – naast uiteraard iPhones – nagenoeg alle relevante Android toestellen.

Verreweg de meeste smartphones van de veel gebruikte Galaxy A series worden nu ondersteund en dat is goed nieuws. Met deze update vervalt overigens de BETA app.

Doorlopende verbeteringen

Starkey werkt doorlopend aan de beste gebruikerservaring en voert continu kleine en grote verbeteringen door.

Dit gebeurt naar aanleiding van gebruikersfeedback en eigen analyses. Zo is er naast de verbeterde compatibiliteit hard gewerkt aan kleine tweaks die de gebruiksvriendelijkheid ten goede komen. De laatste versie is dan ook voorzien van een geheel nieuw en gebruiksvriendelijker startscherm en een optie om vanuit de App rechtstreeks ‘Edge Mode’ te activeren (alleen voor gebruikers van Livio Edge AI.)

‘Hoorzorg waar u ook bent’ heet voortaan ‘TeleHear’

De veelgebruikte functie om Starkey hoortoestellen op afstand te programmeren, “Hoorzorg waar u ook bent”, is hernoemd naar ‘TeleHear’. Deze complete Remote Fitting functie blijft weliswaar hetzelfde functioneren, maar zal op korte termijn aangevuld worden met aanvullende nieuwe mogelijkheden.

De Thrive app werkt naadloos met Starkey hoortoestellen die voorzien zijn van slimme sensoren en geeft gebruikers complete controle over hun gehoor, handige tools om instellingen te finetunen en krachtige inzichten in gebruik en gezondheid. Hiernaast biedt de app tal van aanvullende features zoals vertalen, spraak naar tekst, contactpersonen automatisch een bericht sturen bij een valincident en een connectie met de Voice Assistent.

Versie 3.2 van de Starkey Thrive app is nu beschikbaar in de App Store en Google Play.

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

Accountmanagers Starkey Benelux
Jeroen Douw | [email protected] – 06-220 620 70
Guillaume Lapere | [email protected] – 06-430 589 22

[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl