Ontdek het boegbeeld van future-proof hoortechnologie!

Als je blijft kijken zoals je altijd hebt gekeken, blijf je denken zoals je altijd hebt gedacht. Daarom nodigt Starkey u uit voor een frisse blik op de audiologie van de toekomst. Bezoek op maandag 16 mei stand (2.03) en volg de Starkey workshop tijdens de Optitrade Marathon en ervaar zelf het boegbeeld van hightech hoortechnologie: Evolv AI. Een hoortoestel dat volledig automatisch anticipeert op de verwachting van de gebruiker.

Data als basis voor future proof audiologie

Starkey heeft big data gebruikt om helder te krijgen waar klanten echt behoefte aan hebben. Eenvoud blijkt de sleutel tot succes en Evolv AI dé oplossing. Om onze producten steeds te blijven verbeteren, heeft Starkey de laatste jaren sterk ingezet op het anoniem verzamelen van data over gebruikersgedrag en gebruikersfeedback. Daaruit blijkt dat gebruikers de voorkeur hebben voor een ongecompliceerde ervaring. Ze vinden opties belangrijk, maar het dagelijks gebruik moet eenvoudig zijn.

Evolv AI is dan ook de ultieme samensmelting van alles wat de hoortoesteldrager van nu verwacht: zeer hoogwaardig geluid, gepersonaliseerde instellingen, connectiviteit, smart features en voldoende energie voor de hele dag.

Altijd ‘aan!

Evolv AI werkt volgens het zogenaamde principe van ‘altijd aan’. Het toestel anticipeert volledig automatisch op de verwachting van de gebruiker, zonder dat de gebruiker continu bezig is met bewuste handelingen. Zelf finetunen blijft uiteraard mogelijk, maar de praktijk leert dat Evolv AI – met 55 miljoen gepersonaliseerde aanpassingen per uur – prima in staat is om dit werk volledig uit handen te nemen.

Nieuwsgierig?

Bezoek de Starkey-stand (2.03) en bekijk zelf Evolv AI. Verder kijken dan de dag van morgen? Laat u inspireren tijdens de Starkey-workshop over de toekomst van hoortechnologie.

Optitrade Audiologie Marathon

Hét event voor u en uw medewerkers om inspiratie op te doen én op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de audiologiemarkt.

De inmiddels achtste editie van de Marathon staat geheel in het teken van de toekomst. In een nieuwe inspirerende locatie (1931) in het gastvrije ’s-Hertogenbosch hoort u hoe de toekomst voor audiciens klinkt! Dit jaar is het programma nog dynamischer gemaakt. Met gastsprekers, workshops en toch voldoende tijd om alle innovaties op het leveranciersplein te bekijken. Bovendien verdient u StAr-punten door deel te nemen. Meer informatie? Klik hier.

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | [email protected] – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | [email protected] | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | [email protected] | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | [email protected] – 06-430 589 22

[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl