Ontdek wat Starkey te bieden heeft in 2022

Het zal u niet zijn ontgaan dat we wederom een zeer enerverend jaar achter de rug hebben. Een jaar met ups en downs, maar ook een jaar waarin de techniek niet stil heeft gestaan. Veel ontwikkelingen zijn inmiddels in een stroomversnelling beland en – zoals Starkey het ziet – blijft dit nog wel even doorgaan. Om bij de tijd te blijven, zullen ze dan ook alles op alles zetten om hun relaties zo goed mogelijk te informeren. Dit doet Starkey door middel van trainingen en continue informatievoorziening. Vandaar dat ze u – met gepaste trots – deze handige Informatiegids toereiken. In deze gids vindt u in één oogopslag alle belangrijke informatie over Starkey en hun uitgebreide productportfolio 2022.

De medewerkers in Nederland en België vormen een sterk team en hechten veel waarde aan de menselijke kant van hun zakelijke samenwerkingen. Starkey’s relaties zijn onmisbaar om eindconsumenten te leren kennen en de werkelijke klantbehoeften te blijven begrijpen. Alleen door elkaar goed aan te voelen, begrijpen ze waar hun team en bedrijf waarde aan de gehele keten kan toevoegen.

Daarom staat Starkey met trots altijd voor hun klanten klaar, daarom zijn ze iedere dag van 9:00 tot 18:00 uur bereikbaar, daarom heeft Starkey géén eigen winkels of financiële belangen daarin, zijn ze toegankelijk en denken ze graag mee hoe ze samen het maximale uit hun samenwerkingen kunnen halen.

U krijgt de Starkey Informatiegids 2022 deze week in uw brievenbus! Maar u kunt hem ook hier downloaden of bekijken.

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

Accountmanagers Starkey Benelux
Jeroen Douw | [email protected] – 06-220 620 70
Guillaume Lapere | [email protected] – 06-430 589 22

[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl