Oticon breidt opnieuw het voortdurend evoluerende Oticon More™ hoortoestelportfolio uit

Het Oticon More hoortoestelportfolio breidt opnieuw uit om nog meer mensen toegang te geven tot het geluid dat ze nodig hebben. De groeiende familie aan Oticon More hoortoestellen bevat nu ook achter-het-oor (BTE) uitvoeringen, waaronder een oplaadbare oplossing.

Hoorzorgprofessionals kunnen nu veel meer mensen met gehoorverlies een natuurlijke en prettige hoorervaring bieden, verzorgd door het eerste hoortoestel dat de hersenen toegang geeft tot de volledige geluidsscène. Oticon More gebruikers kunnen nu ook genieten van het gemak van handsfree gesprekken via hun iPhone en iPad* met bidirectionele streaming, waarmee hun hoortoestellen worden getransformeerd tot een draadloze headset. Niet alleen Oticon More, maar alle Oticon hoortoestellen gebouwd op het nieuwste platform hebben deze functie nu beschikbaar.

Klaar voor diverse gebruikersbehoeften en -voorkeuren: nieuwe uitvoeringen

Voor gebruikers met kleine oren of een voorkeur voor een meer discreet ontwerp, heeft Oticon het formaat van de BTE-uitvoering weten te reduceren om twee nieuwe miniBTE-uitvoeringen te introduceren – zonder in leveren op de hoortoesteltechnologieën in Oticon More. Deze nieuwe aanvullingen op de Oticon More familie zijn geschikt voor zowel een ’toonbocht en oorstukje’ als een ’thin tube en dome’ en zijn verkrijgbaar met oplaadbare of gewone batterijen.

Ga voor meer informatie over Oticon More en de revolutionaire hoortechnologieën die mensen met gehoorverlies helpen een modern, verbonden en actief leven te leiden naar www.oticon.nl.