Oticon Xceed: maximale power voor ernstig slechthorenden

Met de lancering van Xceed en Xceed Play (voor kinderen) maakt Oticon haar hoortoestellenportfolio compleet. De nieuwe toestellen zijn superkrachtig en ontwikkeld voor volwassenen en kinderen met ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies.

Ook deze Oticon-toestellen worden aangedreven door het Velox S™-platform – het snelste en meest geavanceerde platform van Oticon. Het Xceed power-hoortoestel levert 146 dB SPL MPO en 87 dB full-on gain. Dankzij de BrainHearing™-technologieën van Oticon, OpenSound Navigator™ en OpenSound Optimizer™ verbetert de spraakhelderheid met 10% en vermindert de luisterinspanning in de meeste situaties met 10%.

Xceed Play zet een nieuwe standaard voor pediatrische hoortoestellen. Voor de eerste keer ervaren kinderen met ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies met de nieuwe super- en ultra-krachtige hoortoestellen open geluid en krijgen ze 360 ° toegang tot heldere spraak.

“Met de lancering van de twee nieuwe Xceed-instrumenten zorgen we ervoor dat degenen die volledig afhankelijk zijn van hun hoortoestel alle ondersteuning krijgen die ze nodig hebben”, zegt Thomas Behrens van Oticon. “Met de introductie van Oticon Xceed en Oticon Xceed Play bieden we audiciens een volledig portfolio, van aanpasniveau 105 tot het geheel nieuwe aanpasniveau 120, en hebben we de open geluidservaring beschikbaar gemaakt voor alle gebruikers, van mild tot diepgaand gehoorverlies”.

Voor meer informatie

www.oticon.nl

Oticon Power Webinar: 

www.webinartv.nl/Oticon