Signia EarWear 3.0

Signia introduceert EarWear 3.0! De nieuwe EarWear 3.0 biedt een verbeterde pasvorm, is cosmetisch aantrekkelijk en biedt meer grip in het oor. Dit veelzijdige nieuwe assortiment is geschikt voor de meerderheid van uw klanten en toepasbaar bij alle Signia AX en Motion Xperience hooroplossingen.

EarWear 3.0 voordelen:

  • Verbeterde pasvorm
  • Zachtere- en kleinere oordopjes maken een diepere plaatsing in het oor mogelijk met een hoog comfort, zelfs in nauwe gehoorgangen.
  • Een vernieuwde buiging van de luidsprekerkabel of ThinTube zorgt voor een betere pasvorm op het oor, waardoor de EarWear minder zichtbaar is. Elke variant is verkrijgbaar in de lengtes 0 t/m 4.

De vernieuwde buiging van de luidsprekerkabel of ThinTube en de uitgang zorgt ervoor dat de akoestische koppeling betrouwbaar in de gehoorgang klemt, zonder zijwaartse beweging en zonder dat er een conchalock nodig is. Het sleeve-portfolio is uitgebreid met een Power-optie die zorgt voor een optimale akoestische koppeling, zelfs bij ernstig gehoorverlies. De verbeterde interface maakt het verwisselen van de nieuwe Eartips & Sleeves voor consumenten veel gemakkelijker en gebruikersvriendelijker (vergeleken met click-domes).