Spaar Starkey Evolv AI zegels en ontvang GRATIS Apple AirPods!

Bent u er klaar voor? Zon overgoten voorjaarsdagen, goed gehumeurde klanten en hoortoestellen die als warme broodjes over de toonbank gaan omdat Starkey begrijpt waar de werkelijke behoefte van uw klant ligt?

Evolv AI is inmiddels succesvol ontvangen in de Benelux. De opvolger van Livio AI borduurt voort op zijn voorganger met één belangrijk verschil: bij de ontwikkeling is met inzet van ‘Big data’ gekeken naar het wereldwijde gedrag van hoortoesteldragers van eerdere generaties. Uit deze geanonimiseerde gebruikersanalyses blijkt dat het overgrote deel van de moderne hoortoesteldragers vooral op zoek is naar een ongecompliceerde ervaring. Oftewel: De hoortoestellen moeten volledig maar bovenal moeiteloos integreren in de digitale lifestyle. Evolv AI doet precies dat.

Starkey maakt de introductie van Evolv AI nu nog extra aantrekkelijk met hun spaaractie waarbij u snel voor originele Apple Airpods kunt sparen!

Spaar 10 zegels en ontvang gratis Apple Airpods!

 1. Inkopen
  Spaar zegels bij inkoop van Evolv AI hoortoestellen! U ontvangt één zegel voor ieder AI 2000 hoortoestel en twee zegels voor iedere Evolv AI 2400. De zegels vindt u vanzelf bij uw bestelling.
 2. Plakken maar!
  Plak de zegels op de achterkant van de spaarkaart totdat de kaart vol is. De spaarkaart heeft u ontvangen bij de Evolv AI introductiemailing die Starkey u per post heeft toegestuurd. Niet ontvangen? Laat het even weten en ze sturen er direct een naar u op.
 3. Gratis Airpods
  Yes! U ontvangt gratis Apple Airpods! Neem even contact op en Starkey regelt het meteen.
  Max 3 sets Airpods per winkel.

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | [email protected] – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | [email protected] | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | [email protected] | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | [email protected] – 06-430 589 22

[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl