Starkey Evolv AI: revolutionaire hoorbeleving

Moeiteloos horen. Moeiteloze connectiviteit.
Moeiteloos kiezen voor een hoortoestel.
Altijd ‘aan’, altijd automatisch.

Dat is de belofte van Starkey’s volledig nieuwe productlijn: Evolv AI. Anonieme feedback (Bi data) van gebruikers wereldwijd gaven unieke inzichten en niet eerder gebruikte massa-informatie over situaties waarin bepaalde features optimaal functioneren – of juist niet – en dat is meegenomen in deze meest recente ontwikkelingen.

Bij Starkey zien ze van dichtbij de impact van gehoorverlies op het dagelijks leven. De fabrikant heeft daarom alles uit de kast getrokken om horen weer een ongecompliceerde ervaring te laten zijn. Gebruikmakend van de nieuwste en meest geavanceerde hoortechnologie, waaronder kunstmatige intelligentie, biedt het A-merk met de serie Evolv AI geluidskwaliteit van exceptioneel niveau. Het nieuwe hoortoestel is in staat om per uur 55 miljoen gepersonaliseerde aanpassingen te doen.

In welke omgeving dan ook: Evolv AI biedt het helderste Starkey-geluid ooit, zonder dat de gebruiker daarvoor iets extra’s hoeft te doen. Evolv AI vermindert de luisterinspanning en dat bespaart tot wel 40% energie in vergelijking met voorgaande toestellen. Met Evolv AI staat niets meer in de weg om voluit deel te nemen aan het leven.

Smart hearing network
Starkey Evolv AI is een intelligent hoortoestel met de Smartphone als middelpunt van apps, functies en diensten. Deze koppelt het hoortoestel aan een smart hearing netwerk en verbindt de hoortoestelgebruiker naadloos met de wereld om hem heen. Evolv AI biedt verbeterde connectiviteit, met Android smartphones zelfs meer dan ooit tevoren. Ook belooft de fabrikant meer flexibiliteit en afstemmingsmogelijkheden om het hoortoestel te programmeren aan persoonlijke wensen.

Met de Thrive Control App is het toestel volledig te bedienen en beschikt de gebruiker over functies zoals vertalen, gezondheid, ‘Find my Phone’ en Mask Mode om mensen met een mondkapje beter te verstaan. Net als de Livio Edge AI hoortoestellen geeft ook Evolv AI toegang tot de Thrive Care App. Deze meet data zoals hoortoestelgebruik, fysieke activiteit of sociale interactie en maakt het mogelijk deze te delen met naasten, mantelzorgers en zelfs professionele zorgverleners. Evolv AI is daarmee een extra hulpmiddel in de zorgverlening en kan net even dat extra beetje gemoedsrust geven.

Stijlvol ontwerp
Evolv AI is beschikbaar in zes verschillende, nauwelijks zichtbare, uitvoeringen: drie voor In Het Oor en drie erachter, elk te kiezen in moderne of natuurlijke kleuren. En ook voor gebruikers met eenzijdig gehoorverlies zijn er uiteraard oplossingen binnen de Evolv AI productlijn.

Accessoires
Draadloze accessoires maken de serie compleet. Zoals een op afstand bedienbare mini-microfoon voor audiostreaming en één-op-één-gesprekken in lawaaierige omgevingen. Of een afstandsbediening om het geheugen en volume te regelen en andere speciale functies in- en uit te schakelen. Ook is er een tv-streamer om eenvoudig geluid van tv of een andere elektronische audiobron rechtstreeks naar het hoortoestel te streamen.

Laden gaat via een turbolader (in slechts zeven minuten), een standaardlader of een aangepaste lader. De twee laatsten geven een seintje als het hoortoestel is opgeladen en zetten het toestel automatisch aan als deze uit de lader wordt gehaald. Het is nog slechts enkele weken wachten op dit moois van Starkey. In februari 2022 is Starkey Evolv AI verkrijgbaar in de Benelux.

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl