Starkey hoortoestellen gecertificeerd voor bidirectioneel streamen door Apple‘s Made for iPhone (MFi)- programma

De innovatieve lijn hoortoestellen van Starkey wordt binnenkort nóg meer compatibel met iPhone en iPad doordat gebruikers straks volledig handsfree kunnen communiceren. Met de release van iOS 15 en iPad OS 15 eerder dit jaar, heeft Apple ondersteuning toegevoegd voor de bidirectionele Starkey hoortoestellen die deze bijzondere nieuwe bidirectionele streamingtechnologie ondersteunen. Met dit tweeweg Audio-protocol kan de microfoon van het hoortoestel tijdens telefoongesprekken worden gebruikt voor het registreren van de eigen spraak.

De verwachting is dat deze nieuwste innovatie niet alleen beschikbaar is voor de nieuwe Evolv AI productfamilie (die voor begin volgend jaar staat gepland), maar ook backwards compatibel wordt met de huidige Livio (AI) Series en daarmee beschikbaar in de ZN Database. Een unieke en bijzondere feature in de markt van de zorgverzekeraars dus.

Starkey is zich bewust van de toegankelijkheidsproblemen waarmee hoortoestelgebruikers soms nog worden geconfronteerd. Iets dat velen van ons als vanzelfsprekend beschouwen – telefoneren – is vaak nog een grote barrière voor communicatie en verbinding met anderen. Starkey’s benadering van hoorgezondheid, samen met de krachtige software-updates van Apple, verwijdert de laatste belemmering voor slechthorenden. Dit is technologie waarop gebruikers hebben gewacht en Starkey is trots om dit nu in samenwerking met Appel te kunnen bieden.

Meer informatie over compatibel iPhones en hoortoestelseries volgt binnenkort.

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

Accountmanagers Starkey Benelux
Jeroen Douw | [email protected] – 06-220 620 70
Guillaume Lapere | [email protected] – 06-430 589 22