Starkey Livio Edge AI Custom Made Rechargeable

Gepersonaliseerde Power in een oplaadbare Healthable maatoplossing! Dit is meer dan een hoortoestel alleen.

Net als Starkey Livio Edge AI RIC, micro RIC en BTE hoortoestellen, hebben de nieuwe ITE/ITC modellen geïntegreerde biosensoren die samenwerken met de smartphone om functies als fitness-tracking mogelijk te maken. Uniek voor een In-Het-Oor product zijn het registreren van cognitieve activiteit, sociale betrokkenheid en “actieve luistertijd”, naast realtime in-ear vertaling van 27 talen naar Nederlands, spraak naar tekst transcriptie en valdetectie met automatische alarmering.

De hoortoestellen bevatten functies als Voice Command (spraakgestuurde opdrachten), toegang tot Siri en discrete in-ear herinneringen, zoals bijvoorbeeld voor het nemen van medicatie. De Edge modus biedt een intelligente, actieve luisterboost en past zich met een onopvallend, dubbel tikje op het oor, automatisch en realtime aan uitdagende luisteromgevingen aan.

Het eerste oplaadbare, op maat gemaakte in-ear hoortoestel met 2,4 GHz draadloze streaming, een batterijduur van 23 uur voor horen en vier uur streamen met een snelle oplaadtijd van 3,5 uur.

Bel of mail ons even voor meer informatie!

Accountmanagers Starkey Nederland Suzanne Bus | [email protected] – 06-183 542 27 Jeroen Douw | [email protected] – 06-220 620 70

Starkey Hearing Technologies KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België Laan van de Leeuw 50 7325 PB Apeldoorn 055 360 21 11 [email protected] www.kindhoren.com www.starkey.nl