Starkey Livio: vanaf ZN Categorie 3 volledig op afstand programmeerbaar!

In 2019 heeft Starkey Hearing Technologies de eerste multifunctionele hoortoestel met kunstmatige intelligentie op de markt gebracht. Leverbaar als 2000 en 2400 AI in de private markt, maar óók in de ZN Database in de uitvoeringen 1000 (Cat 3), 1200 (Cat 4) en 1600 (Cat 5).

Wat is Starkey Livio?

Volledig met iPhone én Android mobiel te bedienen, biedt Livio natuurlijk klinkend spraakverstaan in rumoerige omgevingen, dankzij Starkey’s nieuw ontwikkelde Hearing Reality technologie. Daarnaast beschikt Livio over Starkey’s feedback onderdrukkingssysteem met high-definition muziekweergave, Multiflex Tinnitus Technologie en Nano-Shield vochtwering. Uniek: Livio is leverbaar als oplaadbare versie met een Lithium-ion batterij die tot 30 uur meegaat. Het oplaadstation zorgt direct voor meer omzet en marge in de database. Vijf praktische 2,4 GHz accessoires maken de productlijn compleet.

Het Dual-radio 2,4 GHz platform zorgt voor topkwaliteit bij het streamen van telefoongesprekken, muziek, media en voor het koppelen met andere apparaten zoals smart televisies en Amazon Alexa.

Livio levert gegarandeerd tevreden klanten op en u een efficiënte, praktische aanpassing met uiterst gunstige condities en garantievoorwaarden.

‘Hoorzorg waar u ook bent’ In deze tijd van het coronavirus – maar ook in de toekomst omdat we niet weten welke moeilijke tijden ons verder nog te wachten staan – is het bijzonder belangrijk hoortoestellen volledig op afstand te kunnen programmeren. Oók en vooral in de markt van de zorgverzekeraars, omdat daar nu eenmaal met 84% van onze markt de grootste volumes worden gerealiseerd.

Met “Hoorzorg waar u ook bent” heeft u de mogelijkheid de toestellen volledig op afstand te programmeren. Door deze functie te gebruiken, biedt u een onderscheidende service voor uw klanten. Het is naar onze overtuiging de toekomstige dienstverlening van audiciens, een mix van persoonlijk contact én via de Cloud op afstand. Zeker op dit moment, wanneer uw klanten uw winkel zelfs vrijwel helemaal niet kunnen bezoeken. De komende maanden verwachten we dat vooral senioren voorzichtig zullen blijven met persoonlijke ontmoetingen, u komt hieraan tegemoet met ‘Hoorzorg waar u ook bent’.

Webinar ‘Hoortoestellen programmeren op afstand’ Donderdag 26 maart jl. hebben audiciens mee gedaan met de Webinar ‘Programmeren op afstand. Met deze presentatie wordt u volledig geïnformeerd en kunt Livio hoortoestellen zo instellen dat deze via het internet kunnen worden geprogrammeerd. Hoe kan uw klant u een aanpassingsverzoek sturen en hoe communiceert u vervolgens in de Cloud met uw klant?

Aanvullend vertellen ze u hoe uw klant de Zelfcheck functie kan gebruiken om zelf de hoortoestellen eenvoudig te controleren op functioneren voor u wordt geraadpleegd. Niet gezien maar wel belangstelling? Schrijf dan hier in voor de Replay van dit Webinar. Duur is ongeveer 30 minuten. Houd uw StAr registratie bij de hand, binnenkort worden automatisch vijf StAr scholingspunten voor u bijgeschreven.

Meer informatie?

Bel of mail ons gerust! Ze zijn 100% voor u bereikbaar!

Accountmanagers Starkey Nederland Suzanne Bus | [email protected] – 06-183 542 27 Jeroen Douw |[email protected] – 06-220 620 70