Starkey presenteert vernieuwde Thrive app.

Vanaf eind deze maand is deze geheel vernieuwde Thrive app te downloaden in Google Play Store of in de Apple App Store. Staat de app al op de smartphone van de gebruiker? Dan wordt deze automatisch geüpdate.

De uitgebreide Starkey Thrive app is te gebruiken met de Starkey Livio (ZN Database) én Livio AI (Private Markt) hoortoestellen. Met deze app kan de gebruiker onder meer het volume en programma’s instellen, accessoires zoals een TV-zender starten of stoppen en het volume van accessoires instellen.

Ook is het via de Thrive app mogelijk om een verzoek te sturen naar de audicien om wijzigingen te maken op afstand in de hoortoestellen en kan de gebruiker via de ‘zelfcheck’ functie zelf controleren of er service gewenst is aan zijn hoortoestellen. Wanneer dit laatste het geval is, dan geeft de app na het uitvoeren van deze diagnose, tips voor onderhoud en hoe bijvoorbeeld domes, filters en microfooncovers kunnen worden gereinigd.

Starkey heeft goed geluisterd naar de feedback van de gebruikers over de gehele wereld en heeft daarmee de bediening van de app nog verder verbeterd hetgeen de gebruikservaring ten goede komt. Zo zijn alle ‘losse’ buttons vervangen door een duidelijke navigatiebalk aan de onderzijde van het scherm, zijn de volumeregelaars prominenter aanwezig en is altijd direct zichtbaar welk hoortoestelprogramma actief is.

Wanneer de gebruiker tikt op het hoortoestelprogramma, dan krijgt hij nu meteen de optie om een andere programma te selecteren, of om het huidige programma aan te passen. Zo kan door middel van een gebruikersvriendelijke equalizer de klank worden aanpast en heeft men invloed op de werking van diverse features, zoals de spraak in rumoer regeling of windruisonderdrukking.

Wanneer de smartphone gekoppeld is aan de Starkey Livio’s, dan ziet de gebruiker automatisch de Basic app weergave:

Wanneer de gebruiker in het bezit is van een Livio AI (met ingebouwde sensoren dus), dan is de Advanced Modus van de Thrive app direct beschikbaar:

De uitgebreide Thrive app in combinatie met de Livio AI biedt een aantal extra mogelijkheden. Voorbeelden zijn het Live vertalen in 27 talen, ‘Dubbel tik’ bediening voor het starten of stoppen met het streamen van de TV zender, valdetectie en Alarmering, fitness tracker welke kan synchroniseren met Google Fit of de Apple Gezondheidsapp, gebruik maken van Amazon Alexa, door een eenvoudige dubbel-tik op het oor en tot slot gesproken herinneringen, bijvoorbeeld voor het innemen van medicatie.

Meer informatie

www.kindhoren.com