Starkey Product- en features overzicht maart 2021

Starkey heeft meer opties dan ooit tevoren, misschien teveel om altijd allemaal te onthouden.

Wilt u meer overzicht over bijvoorbeeld de onderscheidende features per techniek niveau en de precieze verschillen tussen het top segment en lagere techlevels? En een overzicht van alle hoorprestaties en Healthable Technologie functies? Of duidelijke klantgerichte informatie over Starkey’s Thrive- en Thrive Care app? Dan is dit handige document iets voor u: het Starkey Product- en Features overzicht maart 2021. U kunt deze minigids hier downloaden.

Update Livio Series hoortoestellen voor Samsung smartphones

Starkey werkt nauw samen met diverse partners om hoortoestel gebruikers de meest optimale beleving te geven. Zo is onlangs in samenwerking met Samsung een aantal mooie verbeteringen gerealiseerd voor de connectiviteit en stabiliteit van Livio series hoortoestellen in combinatie met Samsung Smartphones.

Vanaf eind maart wordt gestart met het verzenden van Livio toestellen voorzien van een nieuwe firmware versie. Door deze firmware versie kunnen Samsung gebruikers profiteren van verder verbeterde connectiviteit. Download hier een overzicht en handleiding voor deze update.

Thrive app update versie!

Vanaf deze week zijn nieuwe versies van de Starkey Thrive app beschikbaar in de Apple App Store en Google Play Store, versie 3.1.3.

In deze update zitten een aantal interessante verbeteringen. Zo zijn in de iOS-versie de vertaalfunctie en Spraak naar Tekst functionaliteit verbeterd en werkt de Brain Score-functie nu ook stabiel bij een monorale aanpassing. In de Android-versie is het toegenomen batterijverbruik van de smartphone (wanneer de app op de achtergrond draait) opgelost.

Verder zijn de locatietoestemmingsregels bijgewerkt, zoals vereist door Google. De gebruiker wordt voortaan duidelijk geïnformeerd wanneer en waarvoor Thrive locatietoestemmingen worden gebruikt, zoals bij de functies ‘Vind mijn hoortoestel’ of ‘Val Alarmering’.

Om de beste klantervaring te creëren, raadt Starkey u aan om de hoortoestellen los te koppelen van de smartphone en deze vervolgens opnieuw te verbinden. Download hiervoor deze infosheet.

Accountmanagers Starkey Nederland
Suzanne Bus | [email protected] – 06-183 542 27
Jeroen Douw | [email protected] – 06-220 620 70

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl