Starkey TV streamer 100% leverbaar!

Vorig jaar moest Starkey aangeven dat er tijdelijk een zeer beperkte leverbaarheid zou zijn van hun meest verkochte accessoire, de Starkey TV.

Door de aanhoudende schaarste van componenten die noodzakelijk zijn de TV Streamer te fabriceren, hebben deze leverproblemen helaas langer geduurd dan verwacht. Met genoegen kan Starkey u nu melden dat de Starkey TV weer leverbaar is en op voorraad. Inmiddels hebben ze ook de backorders kunnen verwerken.

NIEUW! BTE RHoudervoor Mini Turbo Charger
Per direct leverbaar is dit nieuwe en vooral ook praktische accessoire. Deze is speciaal ontworpen voor o.a. de Nederlandse markt zodat de veel verkochte BTE R hoortoestellen stabieler kunnen worden opgeladen.

Omdat de Mini Turbo Charger eenvoudig iets wordt verhoogd door middel van deze speciale houder, zorgt dit ervoor dat er voldoende ruimte is voor de oorstukjes. Ook voor RIC hoortoestellen met grotere AP moulds is dit een mooie oplossing. De Artikelcode is ‘MTC-Houder’.

Nog één week GRATIS Starkey Mini Turbo Charger
Biedt vrijwel alle voordelen van de Standard Charger, maar dan in pocketformaat.

Binnen drie uur worden de hoortoestellen volledig opgeladen. Een volledig opgeladen Mini Turbo Charger kan een set hoortoestellen vier keer opladen, zonder tussentijds op het stroomnet te worden aangesloten. Ideaal voor op reis dus. Inclusief Turbo charge functie: slechts 7 minuten opladen levert direct 3,5 uur gebruiksduur op. U kunt de Mini Turbo Charger uiteraard ook altijd samen met een Standard Charger leveren aan uw klant.

Maak uw klant blij met duurzame oplaadbare hoortoestellen en uzelf met méér omzet en marge: bij inkoop van twee Evolv AI oplaadbare hoortoestellen (inclusief Standard Charger) ontvangt u tijdelijk een gratis Mini Turbo Charger ter waarde van € 199,- winkeladviesprijs!

U kunt tot 1 september 2022 van deze actie gebruik maken. Vermeld s.v.p. bij uw bestelling de actiecode ‘gratisMTC‘. De actie is uitsluitend geldig bij een bestelling voorzien van deze code.