Starkey verlengt actie tot 1 september!

55% van alle hoortoestellen die in Nederland worden geleverd (ZN Database en Private Markt) zijn in het eerste halfjaar van 2022 van een oplaadbaar type. In 2021 was dat in de eerste zes maanden nog 34%. De opmars van de oplaadbare toestellen dit jaar is dus enorm, de vergroening van onze industrie derhalve óók!

Daarom heeft Starkey oplaadbare Li-ion versies van alle hoortoestellen in het assortiment, inclusief een multifunctioneel oplaadbaar op maat gemaakt IHO toestel! De verkoop van een charger levert voor u een uitstekende mogelijkheid op om meer omzet en marge per klant te realiseren.

Oplaadbaar is bepalend, nu en in toekomst!

Dat oplaadbare hoortoestellen binnenkort de markt vrijwel geheel zullen bepalen weten dus. Maar wist u ook dat gebruikers van hoortoestellen eerder tevreden zijn en daarmee voor een lager retourpercentage zorgen? De lange accuduur geeft mensen meer vertrouwen in hun hoortoestellen, de continue spanning levert constantere prestaties en een laadstation voorkomt het gedoe met kleine batterijtjes. Oplaadbare hoortoestellen bieden uw klant dus een betere en duurzame ervaring.

Tot 1 september 2022 GRATIS Starkey Mini Turbo charger!

Specialisten als u maken het verschil door klanten nét dat beetje extra te bieden. Persoonlijke aandacht en een dieper en specialistischer assortiment bijvoorbeeld. Maak uw klant blij met duurzame oplaadbare hoortoestellen en u zelf met méér omzet en marge: bij inkoop van twee Evolv AI oplaadbare hoortoestellen (inclusief Standard Charger) ontvangt u de komende weken gratis Mini Turbo Charger ter waarde van € 199,- winkeladviesprijs!

De Starkey Mini Turbo Charger biedt vrijwel alle voordelen van de Standard Charger, maar dan in pocket formaat. Binnen drie uur worden de hoortoestellen volledig opgeladen. Een volledig opgeladen Mini Turbo Charger kan een set hoortoestellen vier keer opladen, zonder tussentijds op het stroomnet te worden aangesloten. Ideaal voor op reis dus. Inclusief Turbo charge functie: slechts 7 minuten opladen levert direct 3,5 uur gebruiksduur op. U kunt de Mini Turbo Charger uiteraard ook altijd samen met een Standard Charger leveren aan uw klant.

Consumenten adviesprijs € 199,- (incl. 9% BTW). Uw inkoopprijs tijdelijk € 0,- En uiteraard geniet u altijd van Starkey’s gratis vijf jaar fabrieksgarantie op hoortoestellen én Li-ion accu’s.

Actieduur en voorwaarden

U kunt tot 1 september van deze actie gebruik maken. Vermeld s.v.p. bij uw bestelling de actiecode ‘gratisMTC‘. De actie is uitsluitend geldig bij een bestelling voorzien van deze code.

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | [email protected] – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | [email protected] | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | [email protected] | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | [email protected] – 06-430 589 22

[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl