Stock Silicone Earmoulds hebben vele voordelen!

Uw keuze voor de juiste dome of mould is de sleutel tot een optimale aanpassing en een optimaal functionerend RIC hoortoestel.

Soms maakt u gebruik van speciaal voor uw klant op maat gemaakte custom RIC Earmoulds. Starkey levert deze in diverse materialen en kleuren. Hard materiaal (Digital SLS) en zacht materiaal (High Strength Silicone). Hard materiaal en de zachte custom earmoulds worden standaard geleverd in transparante uitvoering. Natuurlijk is ook een gesloten of open aanpassing mogelijk met een van de typen Starkey comfort of power domes die u eenvoudig op voorraad kunt nemen.

Er zijn drie verschillende mogelijkheden:

Open Comfort dome
5 mm
6 mm
7 mm
9 mm
11 mm

Occluded Comfort dome
4 mm
5 mm
6 mm
7 mm
9 mm
11 mm

Power dome
8-10 mm
10-12 mm
12-14 mm

De voordelen van Stock Silicone RIC Earmoulds

Bijzonder en uniek op de markt zijn Starkey’s stock RIC earmoulds. Deze bieden u een combinatie van de kwaliteit van maatwerk en de snelheid van een aanpassing met domes.

Deze “voorraad”” moulds zijn leverbaar in twee typen: de Standaard RIC Stock Earmould en de Stock Helix RIC mould. Het eerste type is inzetbaar voor gemiddeld tot zware gehoorverliezen. De Helix mould is een meer open versie en geschikt voor eenvoudige tot gemiddelde gehoorverliezen.

De voordelen op een rij:

Kan vanuit uw winkelvoorraad direct aangepast worden.

Na het intake gesprek, kan sneller de aanpassing voor uw klant ingepland worden. Het is nu eventueel zelfs mogelijk om tijdens het intake gesprek direct voorraad Demo hoortoestellen hoogwaardig aan te passen met Silicone Earmoulds. We noemen dat “First visit, Firste fit”, zie ook hierna.

De kwaliteit van de aanpassing gaat er -in vergelijking met een open aanpassing- aanzienlijk op vooruit.

Kostenefficiënt: de stock silicone earmoulds worden per paar geleverd met bijzonder gunstige condities in vergelijking met maatwerk moulds.

Meer informatie

www.starkey.nl