Styletto wint iF Gold Award 2019

Acht maanden geleden, in augustus 2018, onthulde Signia Styletto. De slanke en onderscheidende look van Styletto heeft zich sindsdien bewezen als één van de meest modieuze modellen in de hoortoestelindustrie. Vrijdag 15 maart, heeft Signia één van de meest prestigieuze design prijzen mogen ontvangen: de “iF Gold Award 2019” voor productontwerp.

De iF (Industrie Forum) DESIGN AWARD is al meer dan zes decennia een wereldwijd erkend handelsmerk als het gaat om uitmuntendheid in ontwerp en is één van de belangrijkste designprijzen ter wereld. Elk jaar worden ontwerpprestaties in alle disciplines beloond: product, verpakking, communicatie en service ontwerp, architectuur en interieurontwerp en professioneel concept.

Gedurende drie dagen in januari 2019 werden 6.402 producten getest, gebruikt en geëvalueerd met een strenge controle om het beste van het beste design te vinden. Wat Styletto betreft verklaarde de iF jury, bestaande uit 67 internationale en onafhankelijke designexperts, dat het product “een belangrijk en krachtig instrument is met een sterk en gedurfd ontwerp. Het uiterlijk van dit hoortoestel straalt een opvallend, positieve en zelfverzekerde identiteit uit.  Het krachtige design en de uitstekende combinatie van materialen is ronduit indrukwekkend. De slanke vormgeving toont een sterk gevoel van precisie en waarde. “

“Naast het feit dat dit een zeer technologisch geavanceerd hoortoestel is, is Styletto ontwikkeld om consumenten te helpen bij het accepteren van hooroplossingen door het revolutionaire ontwerp. We wilden een hoortoestel ontwikkelen, dat een mooi, wenselijk design object is in plaats van een grote bruine banaan, waar consumenten hoortoestellen over het algemeen mee associëren. Het dragen van Styletto zorgt ervoor dat mensen zich comfortabel en positief voelen over hun zelfbeeld. Het feit dat we deze prijs vandaag hebben gewonnen, bewijst ons gelijk “, aldus Maarten Barmentlo, WS Audiology Global Marketing Lead.

Meer informatie

www.signia-pro.nl