YES! Het is weer Starkey’s summersale!

Het is net als vorig jaar weer een bijzondere zomer waarin we zeker nog niet verlost zijn van ‘het virus’, zoals we natuurlijk wel al hadden gehoopt. Een ‘hot summer’ dus toch met voor velen de vakantie nog voor de boeg.

Starkey kijkt stiekem al wel een beetje vooruit naar de laatste maanden van het jaar waarin heel veel kansen zijn om in de markt en uw bedrijf een topjaar te realiseren. Om uw marge nu al meteen wat te ondersteunen én op hun schappen in Apeldoorn méér ruimte voor de nieuwste producten te maken, biedt Starkey u de komende weken – zoals ieder jaar – een groot aantal voorraad hoortoestellen aan met spectaculair zomerse inkoopprijzen!

Splinternieuwe hoortoestellen in de originele verpakking met áltijd recente – maar niet de allerlaatste – techniek. Tijdelijk gunstige inkoopcondities dus en tóch 100% Starkey kwaliteit en service! Twee jaar fabrieksgarantie en OP =OP.

10% extra kassakorting

Koopt u méér dan 10 toestellen in een keer in, dan krijgt u ook nog eens 10% extra kassakorting direct op uw factuur. Dat is nog eens een leuke binnenkomer deze zomer. Houd uw deurmat in de gaten want daarop valt binnenkort de complete Summersale informatie. En ze helpen u uiteraard graag bij het maken van uw keuze, gewoon even Apeldoorn bellen!


Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

Accountmanagers Starkey Benelux
Jeroen Douw | [email protected] – 06-220 620 70
Guillaume Lapere | [email protected] – 06-430 589 22

[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl