Made for Masks!

Of het nu gaat om winkelen, met het openbaar vervoer, een bezoek aan de dokter of het ophalen van de (klein)kinderen van school. Het verstaan van mensen met een mondmasker is met name vermoeiend voor slechthorenden.

Starkey’s Livio series biedt hiervoor – in combinatie met de Thrive App op de smartphone – een oplossing. De nieuwe functie, de zogenaamde maskermodus, maakt een optimale aanpassing van de Livio hoortoestellen voor specifiek deze situaties mogelijk. Een eenvoudige instelling in de Thrive App is voldoende om het spraakverstaan te optimaliseren.

TIP! Stel uw (potentiële) klanten op de hoogte van deze effectieve innovatie, misschien dat deze klanten u nu vinden, zelfs als ze hun “slechthorendheid” tot nu toe nog als niet zo ernstig hebben ervaren en nog niet besloten hadden om een hoortoestel te kopen

Om zeker te zijn van een goede werking na de Thrive update, raden we u aan om de hoortoestellen los te koppelen en opnieuw te verbinden met de smartphone. Beschikbaar vanaf Livio 1200 en hoger

Na de app-update zijn slechts enkele eenvoudige stappen nodig om de maskermodus te activeren.

#1 Selecteer het menu ‘Instellingen’ van de Thrive App in de rechter benedenhoek.
#2 Selecteer de ‘Hoortoestel Instellingen’.
#3 Daar vindt u een nieuw item: ‘Masker Modus’. Activeer deze met de slider.
#4 Via het Startscherm en het menu ‘Programma’s’ is nu een individueel luisterprogramma zichtbaar: ‘Masker programma’. Dit kan worden geactiveerd wanneer beter verstaan van mensen met een mondmasker gewenst is.

Kent u de Edge Modus van de Livio Edge AI hoortoestellen al?

Deze unieke spraakoptimalisatie op basis van kunstmatige intelligentie zorgt voor een uniek, helder geluidsbeeld. De Edge modus wordt eenvoudig geactiveerd door dubbel te tikken op de hoortoestellen. Het “zoomt” in op de situatie van dat moment en stelt alle adaptieve parameters van de Hearing Reality Pro zo in dat er een uniek helder geluidsbeeld ontstaat. Ideaal voor de vele verschillende situaties waarin we de mondmaskers tegenwoordig in het dagelijks leven tegenkomen.

Accountmanagers Starkey Nederland

Suzanne Bus | [email protected] – 06-183 542 27
Jeroen Douw | [email protected] – 06-220 620 70

Starkey Hearing Technologies KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11
[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl