Unitron Discover Next serie uitgebreid!

Communicatie is meer dan woorden alleen. Er is méér nodig om de werkelijke betekenis te verstaan. Alleen met de juiste weergave van de vaak subtiele details, zoals wie en waar vandaan iemand spreekt, van intonatie en emotie, is dit mogelijk. Discover Next blinkt hierin uit. En dat is niet het enige, de Discover Next lijn zit boordevol nieuwe technieken en is nu compleet met de nieuwe Stride AHO- en Insera IHO-modellen!

Buitengewone connectiviteit in een kleine AHO: Stride M

Bied cliënten de kleinste AHO op Discover Next met ongelooflijke verbindingen, dankzij Stride M’s toonaangevende made for all connectiviteit.

Verbaas cliënten met de wireless IHO: Insera

Wie wil er nou geen hands-free, directe verbindingen met iOS™ of Android™ telefoons of tablets, nu ook onze Insera Wireless 312 Directioneel – een discrete IHO – onze geavanceerde made for all connectiviteit ondersteunt.

Remote adjust

In TrueFit 4.3 heb je met onze Discover Next (DX) hoortoestellen de mogelijkheid om op afstand bijstellingen te doen. De cliënt gebruikt daarvoor de speciale app voor op de smartphone, die tevens een afstandsbediening is.

Met deze modellen heeft uw cliënt een ruime keuze uit RIC-, AHO- en IHO-modellen. Met de Soft Speech Lift eigenschap worden zacht gesproken woorden magisch. Dankzij Spectral Speech verbetert het verstaan in rumoer. En als uw cliënt echt het allerbeste wil voor verstaan in lawaai, dan is RogerDirect de ultieme oplossing.

Neem contact op met uw accountmanager die u graag, op afstand of in de winkel, informeert over de vele mogelijkheden die Discover Next u en uw klant biedt:

Frédérique van Dooremaal 06 – 1039 5291
Mark Roos 06 – 1521 9937