Because sound matters – Een webinar van Oticon en Oticon Medical

Oticon organiseert op 17 juni aanstaande, in samenwerking met Oticon Medical, een webinar waarin de werking van het botverankerd hoorsysteem zal worden toegelicht. Taco Drok van Oticon en Serge Kriek van Oticon Medical nemen de kijkers live mee in de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Daarnaast zal een ervaren eindgebruiker van het Ponto botverankerd hoortoestel zijn ervaringen en belevingen met dit systeem delen.

In de afgelopen jaren is veel veranderd, sinds Oticon Medical meer dan 10 jaar geleden de eerste mensen met beengeleidingsverlies bijstond en hen weer toegang gaf tot de rijke wereld van geluid.

Het Ponto-systeem, dat door Oticon Medical is doorontwikkeld, is een hooroplossing om het gehoor van cliënten te verbeteren via directe beengeleiding. Het Ponto Systeem draagt, los van het functioneren van de gehoorgang en het middenoor, geluid via directe beengeleiding over naar de cochlea.

Zowel op het gebied van audiologische mogelijkheden als voor de chirurgische ingreep hebben er enorme innovatieve ontwikkelingen plaatsgevonden. De kenmerkende groep slechthorenden, voor wie een regulier hoortoestel niet meer toereikend is, kan baat hebben bij de meest recente technieken in botverankerde hooroplossingen.

Weten welke ontwikkelingen dit zijn en wat ze voor deze groep cliënten kunnen betekenen?

Verreik uw kennis en schrijf u in via onderstaande link:

www.webinartv.nl