Starkey Table Microphone maakt line-up van Livio accessoires compleet

Deze intelligente Table Microphone is ontworpen voor de moeilijkste luistersituaties. De microfoon – die compatible is met alle Livio en Livio (Edge) AI hoortoestellen – is voorzien van acht microfoons en bevat diverse automatische functies.

Automatic mode

De tafelmicrofoon kiest zelf welke spreker prioriteit krijgt en filtert storende geluiden weg welke met de overige zeven microfoons worden opgevangen.

Manual Mode

Met de gebruiksvriendelijke touch-bediening kan de gebruiker zelf kiezen op welke spreker hij of zij zich wil richten.

Remote Microphone Mode

Wanneer de compacte microfoon met het bijgeleverde draagkoord om de hals van een spreker gedragen wordt, kan de Table Microphone eenvoudig worden ingezet om één enkele spreker te volgen.

TV Streamer

Door middel van de bijgeleverd 3,5 mm Jackkabel, kan het accessoire ook worden gebruikt als TV-streamer.

Wired Headphone

In de verpakking van de tafelmicrofoon worden extra oordopjes meegeleverd, zodat de Table Microphone ook zonder hoortoestellen kan worden gebruikt. Dat is van belang wanneer een goed horende de Table Microphone installeert, de werking ervan kan dan eenvoudig worden gecontroleerd.

De microfoon is binnen 2 uur volledig opgeladen en heeft dan een streaming tijd tot 12 uur. Het bereik is ongeveer 15 meter.

Meer informatie?

Bel of mail naar Kind Horen

Accountmanagers Starkey Nederland Suzanne Bus | [email protected] – 06-183 542 27 Jeroen Douw | [email protected] – 06-220 620 70

Starkey Hearing Technologies KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België Laan van de Leeuw 50 7325 PB Apeldoorn 055 360 21 11 [email protected] www.kindhoren.com www.starkey.nl