64e ‘International Congress of Hearing Aid Acousticians’: registreer nu!

Tussen 16 en 18 oktober 2019 opent het 64e ‘International Congress of Hearing Aid Acousticians’ zijn deuren in Neurenberg! Het is ’s werelds grootste congres in deze branche en biedt een breed schema, een vakbeurs met meer dan 140 exposanten en een overvloed aan kennis. De Future Friday met zijn speciale programma staat nieuw op de agenda!

Kunstmatige intelligentie, moderne sensortechnologie en digitalisering – dit zijn belangrijke onderwerpen op het congres. Verwacht wordt dat ongeveer 8.000 afgevaardigden uit meer dan 80 landen aanwezig zullen zijn, terwijl gerenommeerde docenten uit binnen- en buitenland onderwerpen presenteren op het gebied van akoestiek, audiologie en wetenschap op het gebied van hoortoestellen. EUHA-voorzitter Beate Gromke nodigt u uit om naar Neurenberg te gaan: “Alleen degenen die vandaag regelmatig deelnemen aan onderwijs en geavanceerde training, kunnen toekomstige uitdagingen aangaan en concurrerend blijven. Ik nodig u van harte uit om te profiteren van het brede programma dat wordt aangeboden door de 64e International Congress of Hearing Aid Acousticians, en om bij te blijven door de bijbehorende vakbeurs te bezoeken! ” De beurs met meer dan 140 exposanten wordt gehouden in hal 3A en 4A, op de modernste expositieruimte. U zult innovaties op het gebied van gehoorapparaattechnologie, passende hoorsystemen en diagnostiek kunnen inhalen.

Sinds augustus is de online ticketshop en het programma beschikbaar op www.euha.org. Er wordt aangeraden om ruim van te voren te boeken om mogelijk te profiteren van vroegboekkortingen.

Nieuw: Future Friday

Op vrijdag zal het congres volledig in het thema staan van de toekomst. De agenda bevat speciale presentaties uit de branche, gericht op toekomstgerichte kwesties. ‘S ochtends zal er gestart worden met fast-track presentaties met een kort en snel overzicht van bepaalde producten en innovaties, plus er zullen speciale evenementen plaatsvinden op de stand van de exposanten. Terwijl de vakbeurs om 14.00 uur sluit, is er een speciaal programma met presentaties over toekomstgerichte onderwerpen van vertegenwoordigers van de industrie. De Future Friday-agenda is beschikbaar op www.euha.org.

EUHA Congres in het kort:

Online ticket shop: www.euha.org/congress/ticketshop-en/
EUHA app: www.euha.org/congress/euha-app-en/
Future Friday: www.euha.org/congress/future-friday-en-gb/
Video: www.youtube.com/watch?v=GyOa4THEvcQ