De Zaanse hoormarkt was een succes

Op donderdag 14 juni vond de Zaanse hoormarkt plaats. Het event, georganiseerd door gewoon bij Horend Goed, hielp consumenten met hun verschillende gehoorvragen. De audiciens stonden klaar om vragen te beantwoorden, maar ook de standhouders van verschillende leveranciers konden informatie geven aan de bezoeker. 

De bezoeker kon niet alleen de audicien vragen stellen over de nieuwste technieken in hoorzorg,  informatie over oorstukjes, gehoorbescherming en diverse systemen voor slechthorenden. Ook de standhouders van Widex, Oticon, Starkey, Audiform en MCS Multi Care Systems waren aanwezig. Earline vroeg verschillende standhouders wat ze van het event vonden:

“Initiatieven als deze hoormarkt ondersteunen wij graag. Een dag vol informatie met de eindgebruiker centraal.  Langer zelfstandig wonen komt steeds vaker voor en dan zijn bereikbaarheid en veiligheid belangrijke waarden. Bij Multi Care Systems zijn wij ons daar enorm bewust van. Wij zorgen dat u optimaal betrokken blijft in de maatschappij en dat u in uw sociale leven niets mist. Listen to life.” – Maarten Berkhout, Multi Care Systems.