Hoofdthema EUHA is bekend

Het drieënzestigste Internationale Congres van audiciens vindt plaats van 17 tot 19 oktober 2018 in Hannover, Duitsland. De Europese Unie van Akoestische hoortoestellen (EUHA) verwacht ongeveer 8000 bezoekers uit meer dan 80 landen. Zeker een bezoekje waard! 

Iedereen die winstgevend wilt blijven, doet er goed aan om trainingen te volgen en beurzen te bezoeken, zoals de EUHA. Tijdens de drie dagen van het evenement maken deelnemers kennis met een zeer uitgebreid programma. Het hoofdthema van het EUHA-congres van 2018 is “digitalisering”. Alle presentaties zijn beschikbaar in het Duits en Engels. Naast de verschillende lezingen, presenteren meer dan 130 exposanten hun nieuwste technologieën en innovatieve producten.

De plattegrond en schema is beschikbaar in de EUHA-app en op de EUHA-website. Tickets zijn vanaf midden augustus te bestellen via de website: www.euha.org.

Hannover is gelegen in het hart van Europa en gemakkelijk te bereiken per auto, trein of vliegtuig. Save the date: 17 tot 19 oktober 2018 in Hannover!

Meer informatie

euha.org