Kosteloos Oorcollege

JewelEar organiseert weer een Oorcollege. Het thema van de eerstvolgende oorcollege gaat over Innovatie van Hoortoestellen. De ontwikkelingen gaan razendsnel en de technieken om het gehoor te verbeteren zijn werkelijk prachtig. Het natuurlijke horen komt steeds dichterbij!

Wat bekent kunstmatige intelligentie voor hoortoestellen? Met nieuwe inzichten komen we steeds dichter bij de gewenste situatie: horen, zonder ingespannen te hoeven luisteren en zonder aan het eind van de dag zeer vermoeid te zijn.

Sprekers

Eline Ruiter, StAr en triage audicien, logopedist, eigenaar van JewelEar, zal vertellen over de nieuwste ontwikkelingen van hoortoestellen. In april 2018 heeft zij de internationale hoortoestellenbeurs in Amerika bezocht en deelt haar bevindingen.

Marco Veenhuis, Noor Bremmers en Richard Koelewijn van Widex leiden u door de wereld van kunstmatige intelligentie in hoortoestellen.

De derde spreker is dr. ir. Jan de Laat, als audioloog verbonden aan het Leids Universitair Medisch Centrum. Dr. De Laat is een vooraanstaand audioloog die vanuit zijn expertise, ervaring én als muzikant u meeneemt in de wereld van gehoor en onderzoek.

Meer informatie

Meld je aan via de website.

www.jewelear.com