Leren praten in stilte?

Gebarentaal leren in een klooster in Brabant? Het kan! De unieke training ‘praten in stilte’ wordt op twee achtereenvolgende dagen gegeven in het klooster Sint Catharinadal in Oosterhout. 

De training is gemaakt voor twee doelgroepen, ouders van kinderen met een auditieve beperking die gebarentaal dagelijks nodig hebben en belangstellenden die op uiteenlopende redenen gebaren willen leren of moeten leren gebruiken in het dagelijks leven met kinderen of volwassenen.

De training wordt zoveel mogelijk afgestemd op de individuele wensen van deelnemers. Ook krijgen de twee groepen apart les. Zo kunnen alle deelnemers het optimale uit de training halen. Na de inschrijving ontvang je een vragenlijst, op basis van de antwoorden wordt het gebarenniveau ingeschat en de leerwensen geïnventariseerd. De tweedaagse training wordt aangeboden in kleine groepen. Een groep bestaat uit maximaal 16 deelnemers, drie docenten gebarentaal en dove lunch- en dinergasten.

Meer informatie

De gebarentraining ‘Praten in Stilte’ wordt verzorgd door Gebaren.nl. Kijk voor meer informatie over de training op www.gebaren.nl.