Online ticketshop EUHA geopend

Sinds eind augustus kun je online kaarten kopen voor EUHA, voor het congres en de expositie. Hiermee voorkom je het wachten in lange rijen. Deze bespaarde tijd kan dan worden gebruikt om de vakbeurs te bezoeken, het congres bij te wonen of om te netwerken. 

Print de voucher thuis uit en laat de code scannen bij de ingang om een gepersonaliseerd ticket te ontvangen. Tickets kunnen betaald worden met creditcard, PayPal, en sinds dit jaar via overboeking. Vorig jaar werd de recordtijd van de ingang tot de foyer van het congres gemeten op 12 seconden. Zo snel kan het gaan!

De EUHA heeft een programma samengesteld met meer dan twintig lezingen, zeven tutorials en een rondetafelgesprek. Het hoofdthema van het EUHA-congres van 2018 is “digitalisering”. Daarnaast worden onderwerpen uit de audiologie, wetenschap, industrie en akoestiek gepresenteerd. Internationaal en nationaal gerenommeerde docenten zullen spreken over de onderwerpen van cognitie, teleaudiologie, connectiviteit en gehoorinspanning. Daarnaast zullen kwesties zoals cochleaire implantaten en tinnitus worden gepresenteerd. Bovendien zijn er lezingen over datalogging, klinische beoordeling van feedbackreductiesystemen in moderne hoortoestellen en nieuwe bevindingen over oorstukjes. De focus ligt op het verbinden van hoorsystemen met het oor om de best mogelijke prestaties voor de patiënt te bereiken.

Het gehele programma is beschikbaar op de EUHA-app en op www.euha.org. Naast het lezingenprogramma presenteren meer dan 130 exposanten hun nieuwste technologieën en innovatieve producten.

Het congres maakt het makkelijk te communiceren in een ontspannen, opgewekte sfeer. Dit kan bijvoorbeeld bij de avondevenementen, zoals de FGH Partnersavond en het congresbijeenkomst.

De hoofdstad van Nedersaksen, Hannover, ligt in het hart van Europa en is gemakkelijk bereikbaar met het vliegtuig, de trein en de auto. Een bezoek aan het congres is zeker de moeite waard, zowel voor een dagtocht, als een driedaagse reis. Met zijn barokke tuinen in Herrenhausen, de dierentuin en een uitstekende culturele route heeft de stad voor iedereen iets te bieden.

Meer informatie

Bestel je tickets: www.euha.org/congress/ticketshop-en/

www.euha.org