Optitrade verrast met vernieuwde Optitrade Day

Op 17 september 2018 verwelkomt Optitrade opticiens, audiciens, leveranciers en partners in DeFabrique te Maarsen, waar tal van verrassingen staan te wachten. Het thema luidt dan ook ‘Changes & Chances’.

Door de vele veranderingen in de optiek- en audiologiemarkt op het gebied van online concurrenten, nieuwkomers, ketens en verzekeraars is er veel te bespreken. En waar kan dat beter dan op een inspirerende plek als DeFabrique, een plek met enen verhaal, een geschiedenis en een toekomst. Voor échte ondernemers bieden de veranderingen in de markt namelijk ook veel kansen.  Deze kansen zullen door maar liefst 8 sprekers besproken worden in drie aparte items: 1. abonnementen, 2. cijfers en 3. de gezamenlijke kracht van zelfstandige opticiens en audiciens. De hoofdgast is niemand minder dan Rupert Parker Brady, expert in retail, marketing, media en communicatie.

Programma

10:00 Specifieke sessie leveranciers/partners
12:00 Specifieke sessie opticiens/audiciens
Tijdens de lunch zullen leveranciers en de opticiens/audiciens elkaar ontmoeten.

Meld u aan

Alle Optitrade-leden zullen een persoonlijke uitnodiging ontvangen, maar u kunt zich online al aanmelden. Niet-leden kunnen een e-mail sturen naar [email protected]

www.optitrade.nl