Soldaat van Oranje – De Musical toegankelijk voor doven, slechthorenden en andere gebarentaligen

Naar aanleiding van vele verzoeken van doven en slechthorenden heeft de organisatie van de ongekend populaire voorstelling Soldaat van Oranje – De Musical de mogelijkheid onderzocht om een voorstelling voor deze doelgroep toegankelijk te maken. Earline sprak met acteur Peter Tuinman, die Van ’t Sant speelt, en Erica Zeegers, een van de aanwezige gebarentolken. 

Op woensdag 18 april 2018 om 20.00 uur is het zover: een speciale voorstelling waarbij boventiteling en twee live gebarentolken (zichtbaar op schermen in de zaal) aanwezig zijn! Doven en slechthorenden en hun vrienden of familie zijn welkom. De voorstelling is specifiek bedoeld voor mensen die volledig van deze ondersteunende technieken afhankelijk zijn. Voor personen die geen gebarentaal kennen worden er ook luisterhulpen (halslus) beschikbaar gesteld door Phonak.

De organisatie is zeer verheugd dat dit gerealiseerd kan worden, mede dankzij de samenwerking met diverse partijen, waaronder tolkenorganisaties, Phonak en Advanced Bionics. Bij de bestelling van de kaarten is de Phonak luisterhulp te reserveren. Kaarten voor deze unieke voorstelling zijn op de website van Soldaat van Oranje – De Musical te reserveren tegen de reguliere tarieven. Er zijn nog maar een aantal kaarten beschikbaar, dus reageer snel!

Meer informatie

Kaarten zijn te koop via soldaatvanoranje.nl/doven_slechthorenden