Starkey Hearing Foundation start Nationale inzamelactie in Nederland en België

Altijd al iets willen doen met de gebruikte hoortoestellen van uw klant? En meteen een goed doel steunen? De Starkey Hearing Foundation zet zich in voor mensen over de hele wereld in gebieden waar geen of nauwelijks hoorzorg is. Het is de missie van Starkey om mensen bij elkaar te brengen, hun leven rijker te maken en om het meest optimale uit het leven te halen door hen weer te laten horen.

Hoe kunt u helpen?

Heel simpel: start vandaag nog met het inzamelen van gebruikte hoortoestellen van uw klanten. Wanneer ‘oude’ toestellen bij u worden ingeleverd kunt u – als blijk van dank – namens de Foundation een officieel Certificaat uitgeven aan uw klanten, waarin de bijdrage wordt bevestigd en geregistreerd. Zij mogen immers trots zijn op hun donatie!

De gebruikte hoortoestellen mogen van ieder merk en van iedere fabrikant zijn. Ze worden door een team van deskundigen bij Starkey in Minneapolis gereviseerd, eventueel gerepareerd en bijna als nieuw in internationale missies weer ingezet, naast vele splinternieuwe Starkey toestellen.

“So the world may hear”

In 1967 heeft William (Bill) F. Austin in Minneapolis Starkey Hearing Technologies opgericht met slechts één doel in gedachten: “So the world may hear”.Bill gelooft dat goed horen werkelijk een beter leven betekent.

Bill Austin reist – samen met zijn vrouw Tani – voor de door hem opgerichte Starkey Hearing Foundation naar verschillende delen van de wereld om mensen in nood te helpen met programma’s voor slechthorenden.

De Foundation heeft in méér dan 100 landen – en met de hulp van duizenden vrijwilligers, sponsors en ambassadeurs  – al 1,9 miljoen hoortoestellen aangepast en daarmee talloze levens verbeterd. Ieder jaar komen daar nog eens méér dan 100.000 hoortoestellen bij en starten nieuwe hoorprojecten in de armste landen van de wereld.

Meer informatie

www.starkeyhearingfoundation.org