Zijn alle implantaten hetzelfde? Kom op 19 oktober naar de informatiebijeenkomst van MED-EL

Komt uw klant of zijn of haar kind in aanmerking voor een cochleair implantaat? En wilt u daarover goed geïnformeerd worden zodat u de klant kunt helpen een weloverwogen keuze te maken? Dan bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de CI informatiebijeenkomst in het MED-EL Care Center.

MED-EL biedt vrijdag 19 oktober om 14:00 uur een informatiemiddag waarin alle aspecten van de implantatie en het revalidatietraject belicht worden.

Weten waar je op moet letten

U wordt verwelkomd door een ervaringsdeskundige en een audiologisch specialist van MED-EL. En tijdens de informatiebijeenkomst komt u in contact met anderen. Ook wordt u uitgebreid geïnformeerd over

  • Cochleair implantaat: wat is het en hoe werkt het?
  • Hoe maakt u de juiste keuze voor een CI merk?
  • Wat moet u nog met uw CI team bespreken?
  • Hoe bereidt u zich voor op de operatie?
  • Hoe ziet het revalidatieproces eruit?
  • Praktische tips en adviezen.

Uiteraard neemt MED-EL en de ervaringsdeskundige alle tijd voor het beantwoorden van uw vragen.

Meer informatie en aanmelden

De informatiebijeenkomsten vinden plaats in het MED-EL Care Center te Nieuwegein, Weverstede 51-B, goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Tijdens de informatiebijeenkomsten is een schrijftolk en ringleiding aanwezig. De koffie en thee staat klaar. Neem gerust iemand mee, MED-EL verheugt zich op uw bezoek!

Gelieve aan te melden door een email te sturen naar [email protected], bellen met 085-7600167 of via de website http://www.hetlevenlatenhoren.nl/contact/