Groepsexpositie bij Libra R&A locatie Leijpark

Tot en met 11 juli 2017 exposeren cliënten van Zorgatelier LAS (zorg voor mensen met NAH) bij Libra Revalidatie & Audiologie.

De leden van Zorgatelier LAS laten heel divers werk zien. Sommige deelnemers maken kunstwerken van glas en glasjuwelen. Anderen beeldhouwen uit steen of maken twee-dimensionaal werk in de vorm van schilderingen of tekeningen. Bij Zorgatelier LAS bepaalt de cliënt zelf welk medium hij of zij wil gebruiken om zich uit te drukken.

Zorgatelier LAS

Zorgatelier LAS biedt dagbesteding aan mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Centraal staat acceptatie van de beperkingen, zelfontplooiing en opnieuw opbouwen van de autonomie. Ook partners, kinderen of andere direct betrokkenen krijgen de begeleiding die ze nodig hebben. LAS wil deelnemers een goed gevoel geven en tegelijkertijd de mensen uit de omgeving ontlasten. 

Bezoek expositie

Bent u nieuwsgierig naar de werken? U kunt de expositie gratis bezoeken van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Bezoekadres: Libra Revalidatie & Audiologie locatie Leijpark, Professor Stoltehof 3, 5022 KE Tilburg (gangen op de begane grond).

Meer informatie vindt u in de folders bij de hoofdingang.

Meer kunst bij Libra Revalidatie & Audiologie, locatie  Leijpark

Drie tot vier keer per jaar is er een expositie van uiteenlopende kunstwerken te zien op de locatie  Leijpark. Deze exposities zijn altijd vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden. De kunstcommissie van locatie Leijpark stelt ieder kwartaal een nieuwe kunstcollectie samen.

Libra Revalidatie & Audiologie werkt vanuit verschillende locaties, te weten audiologische centra in Tilburg, Breda, Eindhoven, Uden en ’t Kwetternest (diagnose- en behandelgroepen) en revalidatiecentra op de locaties Blixembosch (Eindhoven), Leijpark (Tilburg) en Weert.

Libra Revalidatie & Audiologie is NEN 15224 (ISO voor de Zorg) gecertificeerd.