Nieuwe algemeen directeur voor Van Boxtel hoorwinkels

Paul Vondenhoff wordt per 1 oktober de nieuwe Algemeen Directeur van Van Boxtel hoorwinkels, onderdeel van William Demant. Hij volgt hiermee Frans Story op. Story bekleedde ruim 8 jaar deze functie. Onder leiding van Frans heeft Van Boxtel de omzet weten te verdubbelen, grotendeels door autonome groei in de laatste 4 jaar.

Paul Vondenhoff werkt al acht jaar bij William Demant en is momenteel o.a. Directeur van DGS Nederland, de backoffice-organisatie van Van Boxtel hoorwinkels. Paul heeft diverse managementfuncties bekleed bij o.a. Van Gils, WE en IKEA. Naast zijn nieuwe functie als Algemeen Directeur bij Van Boxtel hoorwinkels zal hij verantwoordelijk blijven voor DGS Nederland en België.

Paul Vondenhoff: “Ik ben trots om binnenkort aan het roer te staan van de Van Boxtel organisatie. Er staat een mooi fundament en ik ben Frans dankbaar voor hetgeen hij bij Van Boxtel heeft neergezet. Ik kijk ernaar uit om met het Van Boxtel team, vanuit onze missie ‘Meer mensen beter laten horen’, de organisatie verder te laten groeien. De marktomstandigheden waaronder we in deze branche opereren zijn uitdagend. Van Boxtel is onderdeel van een sterke internationale organisatie met zeer innovatieve producten en heeft professionals in de winkels die zich iedere dag met grote toewijding inzetten om de beste hoorzorg te verlenen.”

Frans Story was 1,5 jaar lang naast Algemeen Directeur van Van Boxtel hoorwinkels ook Algemeen Directeur van Hoorboetiek in Vlaanderen (tevens onderdeel van William Demant). Hoorboetiek gaat binnenkort samen met Audika België (Wallonië) en Frans zal de integratie tussen deze twee Belgische organisaties gaan leiden.

Frans Story: “Door de samenvoeging ontstaat een organisatie van formaat waar de komende jaren veel gepionierd en gebouwd moet worden. Ik heb ervoor gekozen deze uitdaging aan te gaan en hiermee de overstap van de Nederlandse naar de Belgische retail organisatie te maken. Ik ben erg enthousiast over mijn nieuwe rol, maar zal Van Boxtel hoorwinkels en mijn collega’s met pijn in mijn hart verlaten.”

Door de overstap van Frans Story naar de Belgische retailorganisatie en de invulling van de directiefunctie bij Van Boxtel hoorwinkels door Paul Vondenhoff zijn beide functies binnen de William Demant Holding zorgvuldig ingevuld.

Meer informatie

www.vanboxtelhoorwinkels.nl