Hans Anders ‘Beste winkelketen van Nederland’ in categorie Audiciens

Hans Anders is tijdens het Retail Outlook Event uitgeroepen tot ‘Beste winkelketen van Nederland’ in de categorie ‘Audiciens’. Volgens de Nederlandse consument is Hans Anders daarmee de beste winkelketen van Nederland op het gebied van hoorzorg

De ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland Award wordt jaarlijks uitgereikt aan de winkelketen die binnen zijn categorie de hoogste waardering krijgt van de consument. Dit jaar gaven bijna 240.000 consumenten gehoor aan de oproep om uit meer dan 500 retailers hun favoriete winkelketens en webshops te kiezen. Daarbij beoordeelden ze retailers op prijs, assortiment, betrouwbaarheid, service en kwaliteit.

Pluim op de hoed

“Deze prijs bewijst dat we -naast uitstekende oogzorg- ook de expertise in huis hebben om klanten de beste hoorzorg te leveren.” aldus Angeli Engels, directeur Audio van Hans Anders Nederland. We hebben gediplomeerde audiciens, A-merk hoortoestellen van topleveranciers en afspraken met alle zorgverzekeraars. En dat alles tegen de beste prijzen in de markt en altijd dichtbij voor onze klanten, door het grote aantal winkels in Nederland. Dat dat door onze klanten wordt gewaardeerd, toont deze prijs aan. Ik ben extra blij met deze prijs omdat lang niet iedereen weet dat Hans Anders hoorzorg biedt. Terwijl we dat al 20 jaar doen in onze winkels. Deze onderscheiding en onze nieuwe commercial met Andre van Duin en Plien van Bennekom brengen hier hopelijk snel verandering in.”

Bart van den Nieuwenhof, CEO van de Hans Anders Groep voegt daar aan toe: “Vanwege de toenemende vergrijzing van de bevolking is de hoorzorgmarkt voor Hans Anders een belangrijke groeimarkt. Daarbij komt dat het steeds meer geaccepteerd is om tijdig een (vaak onzichtbaar) hoortoestel aan te schaffen. We zien de prijs als een enorme erkenning van het feit dat Hans Anders in de afgelopen jaren veel tijd, energie en aandacht heeft geïnvesteerd in het verder verhogen van de kwaliteit van onze winkels en onze hoorzorg, die nu dus tot de beste van Nederland is gekozen. Dit is een dikke pluim op de hoed van onze audiciens. Het mooie is; we zijn er nog niet. We werken met een dedicated team eraan om nóg beter te worden, met innovatieve producten, maar zeker ook in omnichannel dienstverlening naar onze klanten. Zodat we onze klanten nog beter kunnen helpen met begeleiden bij goed horen, waar en wanneer zij willen.”