Signia introduceert In-Het-Oor hoortoestellen

Sivantos zet met de lancering van haar nieuwste In-Het-Oor toestellen de nieuwe standaard op het gebied van kleine hoortoestellen. Deze hoortoestellen zijn gebaseerd op het succesvolle Signia Nx platform. Het fit & go Silk toestel is 20% kleiner dan zijn voorganger (Silk px). Door deze verkleining zijn de aanpasmogelijkheden van de Silk Nx flink uitgebreid.

Dankzij de nieuwe Signia Ultra HD e2e™ binaurale link krijgen de gebruikers een uitzonderlijk goed klinkende luisterervaring, omdat het linker- en het rechter toestel continu informatie uitwisselen. Zelfs telefoongesprekken worden op deze manier in beide oren weergegeven. Dragers genieten daardoor continu van excellent spraakverstaan in lawaaiige situaties.

Dr. Matthias Frölich, hoofd van de Audiologie afdeling bij Sivantos zegt hierover: “Veel mensen voelen zich onzeker over het dragen van hoortoestellen, want ze willen liever niet dat andere mensen weten dat ze slecht horen. Gelukkig is Signia Silk Nx bijna onzichtbaar in het oor. Ze leveren bovendien in elke situatie een natuurlijk geluid. Het is fit & go. Simpel.”

Silk Nx’s instant fit design zorgt voor een snelle en gemakkelijke manier om de voordelen te ervaren van een op maat gemaakt hoortoestel, zonder wachttijd. Signia Nx Silk heeft een flexibele super-soft Click Sleeve die in bijna alle gehoorgangen past. Het is echt een kwestie van uitkiezen, instellen en weer gaan.

Signia Silk Nx stimuleert en zorgt voor natuurlijk luistergedrag doordat ze direct in de gehoorgang geplaatst worden. Dit in tegenstelling tot hoortoestellen die achter het oor zitten. Met Silk Nx kunnen dragers dus zonder problemen hun telefoon gebruiken, of een koptelefoon dragen.

Dit innovatieve nieuwe toestel is ook beschikbaar voor mensen met een niet behandelbaar gehoorverlies, zoals eenzijdige doofheid of vanwege anatomische redenen. De nieuwe CROS Silk Nx is het enige hoortoestel met CROS-functionaliteit1dat compleet in de gehoorgang wordt geplaatst én ready-to-wear is. Het toestel is zowel als CROS en als BICROS inzetbaar.

Ook nieuw in de Signia Nx lijn zijn de op maat gemaakte Insio Nx toestellen. Deze toestellen bieden hetzelfde natuurlijke spraakverstaan en luisterervaring als de Silk Nx.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.signia-pro.nl/silknx