Bestel op Alpine.nl en maak kans op 2 ADE Passes

Van 18 tot en met 22 oktober vinden tijdens Amsterdam Dance Event honderden feesten plaats. Alpine Hearing Protection geeft 2 ADE Passes ter waarde van €450,- per Pass weg. Daarmee heb je vijf dagen en nachten lang toegang tot alle ADE evenementen!

Om kans te maken plaats je voor 13 oktober een bestelling op Alpine.nl en laat je je gegevens achter op de actiepagina Alpine.nl/ADE. Op 13 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.

Limited Edition Alpine x ADE PartyPlug

In samenwerking met Amsterdam Dance Event ontwikkelde Alpine ook limited edition Alpine x ADE PartyPlug oordoppen. Deze zijn volledig in ADE-uitstraling. Ga geheel in stijl naar ADE en voorkom gehoorbeschadiging en een piep in je oren. Bestel de Alpine x ADE PartyPlug oordoppen via www.alpine.nl/gehoorbescherming/alpine-x-ade-partyplug/

Alpine Hearing Protection

Alpine Nederland BV is opgericht in 1995 en is een van de weinige fabrikanten ter wereld die gehoorbescherming als core business heeft. Alpine heeft als doel om gehoorbescherming zo laagdrempelig mogelijk te maken en zet zich in voor de bewustwording rondom gehoorbeschadiging. Het bedrijf is voortdurend bezig haar producten verder te ontwikkelen in samenwerking met eindgebruikers. De oordoppen van Alpine worden wereldwijd verkocht in ruim 40 landen. Alle producten van Alpine zijn officieel getest door onafhankelijke keuringsinstanties en hebben de CE-markering. Alpine biedt gehoorbeschermers voor onder meer muzikanten, kinderen, reizigers, watersporters, uitgaanspubliek, motorrijders en mensen met slaapproblemen.

Meer informatie

www.alpine.eu