62ste internationale EUHA congres

Het duurt niet lang meer voor de 62ste editie van het internationale congres voor hoortoestelspecialisten haar deuren opnieuw opent. Van 18 tot en met 20 oktober 2017, zullen verschillende audiologen samenkomen in Nürnberg, Duitsland, om de laatste ontwikkelingen met elkaar te bespreken. 

Het is mogelijk in te schrijven voor meer dan 20 lezingen en een serie aan tutorials. Op woensdag zal het programma centraal worden geopend, waarna verschillende presentaties zullen plaatsvinden. Gehoorapparaten en de invloed hiervan op internationale zorg, meertalige spraaktesten en het begrijpen van taal zullen centrale thema’s zijn. Op donderdag zal er aandacht worden besteed aan innovaties op het gebied van hoorverbindingen en ligt de focus op de cognitieve mogelijkheden. Op vrijdag gaat het over Hyperacusis, Tinnitus en geluidsonderdrukking.

Nieuw: e-tickets

Nieuw is dit jaar de e-ticket in plaats van polsbandjes. De tickets kunnen van tevoren worden gekocht en zullen direct naar de e-mail worden gestuurd. Uiteraard is het ook mogelijk om op locatie nog tickets te kopen.

Meer informatie

Kijk op www.euha.org voor meer informatie. Hier is ook het programmaboekje te downloaden.

Waar Nürnberg, Duitsland

Wanneer 18 tot en met 20 oktober 2017