Bernafon Viron – de eerste True Environment ProcessingTM hoortoestellen

Viron van Bernafon is de eerste True Environment ProcessingTM hooroplossing in de branche. De nieuwe chip biedt supersnelle geluidsdetectie en -verwerking, zodat gebruikers in real-time nog nauwkeuriger informatie over hun omgeving kunnen ontvangen. Viron bevat ook een nieuw gepatenteerd feedback annuleringssysteem en is beschikbaar in een gloednieuw, oplaadbaar toestel.

Viron 9|7|5 hoortoestellen laten omgevingsclassificatie, beperkingen en kunstmatig geluid achter zich. In plaats daarvan kunnen gebruikers zich onderdompelen in het meest natuurlijke geluid, dat nog dichter bij de werkelijkheid staat. Dankzij de krachtige chip heeft Viron meer capaciteit dan ooit tevoren, om omgevingsgeluid te detecteren (32.000 datapunten per seconde), de versterking aan te passen (20.000 keer per seconden) en akoestische feedback te detecteren (tot 126.000 metingen per seconde). Deze True Environment ProcessingTM hoortoestellen worden aangedreven door Bernafon’s innovatieve Dynamic Environment Control System.

Dynamic Feedback Canceller

Viron’s gepatenteerde Dynamic Feedback CancellerTM is een nieuwe feature in de kerntechnologie van DECSTM. Het is Bernafon’s krachtigste en meest effectieve feedback annuleringssysteem ooit, dat zich met een snelle analyse richt, op het voorkomen van feedback die wordt veroorzaakt door zowel statische als dynamische situaties. Dit zorgt voor meer open aanpassingen met een minimaal risico op akoestische feedback.

miniRITE T R

Viron miniRITE T R is Bernafon’s eerste oplaadbare hoortoestel met ingebouwde oplaadbare Lithiumion batterij, die garant staat voor een hele dag gebruik, inclusief streamen met andere apparaten. De miniRITE T R kan in slechts drie uur volledig worden opgeladen.

2,4 GHz Bluetooth® draadloze technologie

Viron is een Made for iPhone® hoortoestel en maakt directe communicatie en bediening met een iPhone®, iPad® of iPod® Touch mogelijk. Dankzij de 2,4 GHz-technologie kunnen gebruikers geluid rechtstreeks streamen naar hun hoortoestellen. Er is ook een aantal draadloze accessoires beschikbaar om het gebruik van het hoortoestel te verbeteren en gebruikers in staat te stellen om in alledaagse situaties beter te kunnen horen en communiceren.

Viron is verkrijgbaar in drie prestatiecategorieën, vier achter-het-oor uitvoeringen en meerdere kleurcombinaties.

Meer informatie

www.bernafon.nl