Bernafons antwoord op dynamische omgevingen: DECS™

Omgevingen kunnen zeer dynamisch zijn waardoor het voor een traditioneel systeem moeilijk is zich nauwkeurig aan te passen aan luistersituaties. De huidige omgevingsclassificatiesystemen hanteren arbitraire grenzen voor het bepalen van de versterking wanneer er een specifieke omgeving is gedetecteerd. De daarop volgende beslissingen over versterking worden gemaakt op basis van informatie die reeds verstreken is. Een systeem dat in sync blijft met de veranderingen in de omgeving is de ideale oplossing. Die oplossing is volgens Bernafon: Dynamic Environment Control System™ ofwel: DECS™.

“DECS™ is ons antwoord op dynamische omgevingen. Deze unieke en innovatieve technologie draait op een nieuwe ultrasnelle chip, waarmee proactieve en constante veranderingen gemaakt kunnen worden als reactie op het geluidslandschap.”DECS™ heeft vier kenmerken:

Dynamic Amplification Control™
of DAC™ meet continu de signaal/ruis-verhoudingen en stuurt de informatie naar Dynamic Speech Processing™.

Continuous Environment Detection
analyseert de omgeving met hoge snelheid en precisie.

Dynamic Noise Management™
of DNM™ verwijdert ruis op een effectieve wijze zonder dat de spraak ongunstig wordt beïnvloed.

Dynamic Speech Processing™
of DSP™ zorgt voor een nauwkeurige versterking van het signaal op basis van het niveau en de informatie over de dynamische omgeving die het ontvangt van DAC™.

Bekijk hieronder het filmpje:

Meer informatie: www.bernafon.nl